کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی برگزار می شود
معاونت غذا و دارو با همکاری دفتر امور ایثارگران دانشگاه، کارگاه مجازی « اشتغال و کارآفرینی» با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، کارگاه مجازی دانشگاه نسل سوم و چهارم و نقش آن در اشتغال کارآفرینی با موضوع حداقل ضوابط صدور پروانه های بهداشتی محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حضور مهندس غزال یحیی پور کارشناس کنترل کیفیت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو روز پنج شنبه 14 مرداد 1400 از ساعت 21:00 تا 22:00 برگزار می شود.
برای شرکت در این وبینار، با مراجعه به این آدرس، از گزینه میهمان وارد شوید.
همچنین همه علاقه مندان می توانند در این وبینار شرکت کنند و برای بهره مندی از امتیاز وبینار با شماره 66475055 تماس حاصل کنند.
نظر دهید