• تاریخ انتشار : 1400/07/18 - 14:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 279
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه زمان بندی و گام‌های اجرایی پیاده‌سازی کامل آمار الکترونیک با حضور معاون درمان دانشگاه

جلسه زمان بندی و گام‌های اجرایی پیاده‌سازی کامل آمار الکترونیک با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه‌ای برنامه زمان بندی گام‌های اجرایی پیاده‌سازی کامل الکترونیک با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان، دکتر سید سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان و سایر اعضا شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ برگزار شد .

در این جلسه دکتر ناطقی گفت: جمع آوری آمار الکترونیک در صورت امکان اجرایی شدن از سوی بیمارستان‌ها فواید زیادی دارد، کارشناسان آمار بیمارستان می‌تواند از این پس به جای جمع آوری دستی آمار با استفاده از روش جمع آوری الکترونیک، به تحلیل داده ها پرداخته و اطلاعات حائز اهمیت برای مدیران و روسای بیمارستان‌ها را تهیه کنند.

 دکتر گنجعلی خان گفت: در پی اجرای کامل ارائه آمار الکترونیک فعالیت های روتین و غیر روتین هستیم. چالش اصلی در این زمینه مربوط به فرآیند اجرا در بیمارستان ها بوده و برای این کار لازم است روسای بیمارستانها و مسئولین را همراه کنیم که این موضوع عملی و محقق شود.

دکتر مرعشی ضمن تبیین  فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه الکترونیک کردن آمار گفت: چندین بار موضوع الکترونیکی شدن آمار ارائه شده از بیمارستان‌ها مطرح شده، هیئت رئیسه دانشگاه نیز در دوره‌های مختلف با این امر موافق بوده و روسای بیمارستانها نیز موافقت خود را اعلام کردند، اما در هنگام اجرا با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه شدیم که مانع اجرای این امر شد. مشکل اصلی کاربر است که به این امر اعتقاد ندارد یا آن  را مغایر با استانداردهای طلایی موجود می بیند.

رنجبران گفت: پرستاران بیمارستانها برای تهیه آمار الکترونیک همکاری کامل خواهند داشت. در حال حاضر ساعت‌ها از وقت دفتر پرستاری بیمارستانها صرف تهیه آمار می‌شود که اگر این موارد به صورت الکترونیک انجام شود، زمان بیشتری برای اقدامات حیاتی ذخیره خواهد شد.

دکتر محبوبه میرزایی رئیس اداره فناوری اطلاعات سلامت ضمن تشکر از دکتر مرعشی و همکاران آمار و فناوری اطلاعات، دو دور بازدیدهای بیمارستان ها رو بسیار مناسب و موثر دانست و گفت: کاربران نقش اصلی را در زمینه الکترونیک کردن ایفا می کنند.  باید شرایط کاربران را مورد بررسی قرار داد و مشکلات آنها را مطرح و رفع کنیم تا انجام این مهم محقق شود. اعمال تغییرات در سیستم و ویرایش ها را تحت نظر داشته باشیم تا کمترین مغایرت در سیستم دستی و الکترونیک وجود داشته باشد. همچنین لازم است تعریف دقیقی از استانداردها و مفاهیم داشته باشیم. کدینگ های ابلاغی، شیفتهای پرستاران و کسانی که به ثبت اطلاعات می پردازند، از دیگر موضوعات حائز اهمیت است

وی افزود: کمیته های بیمارستانی در معاونت درمان در یک سال گذشته بسیار فعال شده و می‌توان از این فرصت برای فعال کردن کمیته فناوری اطلاعات استفاده کرد و سنجه های اعتباربخشی نیز کمک در این زمینه هستند. موضوع صحت اطلاعات می تواند در قالب کمیته های بیمارستانی پایش شود. این کمیته به صورت فعالانه موارد مغایرت دار را علت یابی کرده و درصدد رفع آن برمی‌آیند.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 197844
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *