• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 247
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: در معماری ساختمان جدید دانشکده پزشکی ضمن به کارگیری شیوه های نوین، پیشینه ارزشمند دانشگاه حفظ شود

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اولویت دانشگاه، در تکمیل پروژه های نیمه تمام گفت: در معماری ساختمان جدید دانشکده پزشکی ضمن به کارگیری شیوه های نوین، پیشdنه ارزشمند دانشگاه حفظ شود.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اولویت دانشگاه، در تکمیل پروژه های نیمه تمام گفت: در این دوره، پروژه‌های نیمه‌کاره شناسایی و برای تکمیل‌ ان برنامه‌ریزی و اقدام شد که جادارد از تلاش‌های مهندس مکری مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی قدردانی کنم.
رئیس دانشگاه با اشاره به نواوری تیم معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه در معماری ساختمان جدید دانشکده پزشکی افزود: می توان بناهای جدید را به گونه ای طراحی کرد که ضمن بکارگیری شیوه های نوین، پیشنه ارزشمند دانشگاه حفظ شود.
دکتر قناعتی زمان را یکی از ارکان مهم مدیریتی دانست و گفت: امیدوارم با رایزنی هایی که درحال انجام است به چابکی و سرعت عمل بیشتر در نظام اداری و اجرایی دانشگاه برسیم.
دکتر قناعتی با اشاره به برگزاری کنگره قرآن و علم در 30و 31 اردیبهشت 1403، گفت: این کنگره با هدف تقویت روابط علم و فرهنگ و کشف راه های تعامل علم و دین با همکاری دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به مدت دو روز برگزار می شود و اندیشمندان در نشست های تخصصی قران و علوم سلامت، قرآن و علوم پایه، قرآن و علوم زیستی، قرآن و علوم میان رشته ای،  قرآن و علوم اجتماعی اندیشمندان درخصوص موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر می پردازند.

از مسابقه معماری دانشکده پزشکی تا انتخاب بهترین بیمه تکمیلی

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، پیشنهاد برگزاری مسابقه معماری دانشکده پزشکی را مطرح کرد و گفت: معماری پروژه‌های بزرگ و حائز اهمیت تاریخی، نیاز به نواوری دارد به این منظور مسابقه معماری دانشکده پزشکی برگزار می‌شود تا از بین طرح‌های پیشنهادی بهترین طرح انتخاب و اجرایی شود.
دکتر رحیم نیا با اشاره به تشکیل شورای میراث فرهنگی در دانشگاه افزود: درنظر داریم معماری نماهای بیرونی، تجلی نمادی از دانشگاه و پیشنه غنی آن باشد.
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، تحلیلی از  بیمه درمان تکمیلی به منظور قرارداد ۱۴۰۳ را تشریح کرد و گفت:  دانشگاه سه نوع بیمه را برای کارکنان درنظر گرفته که شامل بیمه همگانی و بیمه نقره ای و بیمه طلایی می‌شود.
دکتر رحیم نیا با تاکید براینکه همه کارکنان دانشگاه مشمول بیمه همگانی هستند و همه خدمات بیمارستان‌های دانشگاه برای انان رایگان است افزود: در سال ۱۴۰۲، در مجموع ۳۱ هزار نفر از کارکنان دانشگاه از بیمه‌های تکمیلی استفاده کردند که  از این رقم ۱۱ هزار و ۷۴۰ مورد مختص به بیمه همگانی و مابقی مربوط به بیمه‌های نقره‌ای و طلایی بوده است.
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، در توضیح عوامل موثر بر انتخاب بهترین بیمه تکمیلی سال ۱۴۰۳، گفت:  سازمان‌های بیمه‌گر از نظر پوشش درمانی، فرانشیز بیمه‌نامه، دوره انتظار بیمه و قیمت بیمه‌نامه بررسی شدند و بیمه انتخابی به نظرسنجی گذاشته می‌شود تا بهترین انتخاب صورت گیرد.
در ادامه مهندس کاظم امینی رئیس اداره املاک و اراضی، فرآیند برگزاری مسابقه معماری دانشکده پزشکی را تشریح کرد و گفت: برگزاری این مسابقه به تنوع و خلاقیت و انتخاب بهترین طرح پروژه مهم علمی، تاریخی و نمادین دانشکده پزشکی کمک می کند. در این زمینه تجربه هایی در سطح کشور و دانشگاه های بزرگ جهان وجود دارد که با استفاده از این تجربیات می توان به بهترین به بهترین طرح و شیوه اجرای پروژه رسید.

تشریح فرآیند راه اندازی سامانه مدیریت داده های کلیدی و احراز هویت یکپارچه
سپس دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، اقدامات و ملزومات راه اندازی سامانه مدیریت داده های کلیدی (MDM) و سامانه احراز هویت یکپارچه (SSO) را بیان کرد و با اشاره به اهمیت راه اندازی این سامانه ها در دانشگاه گفت: درحال حاضر اطلاعات پایه هر سامانه به صورت مجزا ثبت می شود که منجر به تعدد نام های کاربری و رمزهای عبور برای دسترسی به درگاه اختصاصی هر سامانه شده و لازم است  به صورت دوره ای بین سامانه ها تبدیل و تبادل و بارگذاری داده ها صورت بگیرد که با راه اندازی سامانه مدیریت داده ها و احراز هویت یکپارچه این محدودیت ها برطرف شده و امکان دسترسی به داده های استاندارد و باکیفیت فراهم می شود.
دکتر رضایی فازهای مختلف راه اندازی این سامانه  را تشریح کرد و گفت: برای اجرای این پروژه لازم است زیرساخت های مورد نیاز تامین و هماهنگی بین واحدهای متولی هر سامانه با مدیریت فناوری اطلاعات بیشتر شود.
در این جلسه رئیس و اعضای هیئت مدیره کانون مهندسان معمار دانشگاه تهران شرکت داشتند و ابعاد مختلف معماری دانشکده پزشکی را بررسی کردند.
در ادامه نیز اعضای هیئت رئیسه پیشنهادها و دیدگاه های خود را درخصوص موضوعات مطرح شده بیان کردند.  




  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 266365
کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران