طرح جامع و نیازهای بیمارستان سینا با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی شد
دکتر سعید ناطقی هدف اصلی بازدید های دوره معاونت درمان از بیمارستان ها را آشنایی با مشکلات مراکز درمانی و حل آنها خواند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت مدیریتی معاونت درمان، شنبه 8 آبان 1400 در بیمارستان سینا حضور یافتند.
دکتر ناطقی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت: منظور از بازدیدهای دوره ای که توسط تیم معاونت درمان از بیمارستان ها انجام می شود آشنایی با مشکلات بیمارستان ها و تسهیل کردن این مشکلات است و اینکه با گفتگوی مستقیم با مسئولان بیمارستان ها به طور مستقیم در جریان این مشکلات قرار بگیریم. و در این رفت و آمدها و بررسی هایی که انجام می گیرد با خللی که در معاونت درمان وجود دارد و یا بالعکس در بیمارستان های وجود دارد آشنا می شویم و در راستای بر طرف کردن آن خواهیم کوشید. هدف اصلی آن است که مشکلات شناسایی و حل شود
دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان سینا، به بیان معضلات بیمارستان پرداخت و گفت: با توجه به اینکه 2 سال است که در وضعیت کرونایی به سر می بریم یکی از چالش های بیمارستان و معاونت دانشکاه در یکی دو سال آینده، استهلاک دستگاه ها و جایگزینی دستگاه های جدید است. البته در این مدت بیمارستان سینا تلاش خود را به انجام رسانده و به کمک خیرین برخی از دستگاه ها همچون سی تی اسکن و ام ار ای را در حال خریداری است. وی همچنین با اشاره به نیاز بیمارستان به نیروی انسانی بیان داشت: با توجه به اعتبار بخشی و دستورالعملی هایی که وجود دارد بیمارستان نیازمند نیروهای، کمک بهیار، بیماربر و خدمات است و واقعا با توجه به کمبود نیروی کمک بهیار و بیماربر، بار سنگینی بر دوش نیروهای خدمات تحمیل شده است. وی همچنین یکی دیگراز مشکلات را کمبودهای دارویی خواند که معضلاتی را بر دوش بیمارستان ها هموار می کند.
مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان سینا نیز بیان داشت: بیمارستان سینا از 500 تخت مصوب برخوردار است که در حدود 478 تخت آن فعال است و از نظر ساختاری، از ساختار پراکنده ای برخوردار است که مسلما مدیریت آن را مشکل می کند که خوشبختانه در سال های اخیر با مدیریت دکتر طالب پور، فعالیت های خوبی در بیمارستان به انجام رسیده است. اما در مواردی با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنیم که نیازمند حمایت معاونت درمان دانشگاه برای رفع آنها هستیم.
وی همچنین با اشاره به معوقات بیمارستان، گفت: بیمارستان سینا، سانتر ترومای کشور است و بیشترین درآمد بیمارستان از این قسمت به دست می آید که متاسفانه از سال گذشته معوقاتی باقی مانده و برای 8 ماه گذشته، بیمارستان یک علی الحساب دریافت کرده است. وی همچنین بر نیاز بیمارستان بر نیروی انسانی تاکید کرد و گفت یکی از برنامه های بیمارستان این است که با توجه به پراکندگی بیمارستان، گروهی را برای جابه جایی بیماران در نظر بگیرد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا ضمن خوشامدگویی به دکتر ناطقی و گروه همراه وی بر نیاز بیمارستان به یک بخش اورژانس مجهز تاکید کرد و گفت: تجهیز بخش اورژانس و در کنار آن ایجاد یک بخش بستری با 30 تا 40 تخت ویژه بستری بیماران اورژانسی از 2 حسن برای بیمارستان برخوردار است یک، اینکه بخش الکتیو بیمارستان ارتقا می یابد و دیگری، اینکه نقل و انتقالات در این مرکز درمانی کاهش خواهد یافت.
وی در ادامه افزود: البته در 3 سال گذشته برای قسمت اورژانس بیمارستان یک دستگاه سی تی اسکن تهیه شد که خود این مساله باعث شد 70 درصد نقل و انتقالات در بیمارستان کاهش یابد.
رئیس بیمارستان سینا، همچنین با اشاره به میزان درآمد پزشکان و پرستاران بیان داشت: با توجه به میزان خدمات و فعالیت های که گروه های پزشکان و پرستاران انجام می دهند به نظر می رسد باید از نظر مالی نیز وجه آنها در سطح شهر حفظ شود. پرستارانی هستند که با جان و دل در حال تلاش اند اما متاسفانه با توجه به دستورالعمل هایی که وجود دارد مبلغ کمی را به عنوان کارانه دریافت می کنند.
دکتر طالب پور همچنین به حقوق دستیاران نیز اشاره کرد و گفت: حقوق دستیاران بسیار نازل است و این عزیزان در این دوران بسیار از لحاظ روحی و مالی در تنگنا هستند. وی همچنین پیشنهاد در نظر گرفتن سفرهای رایگان به مناطق مختلف برای دستیاران و هیئت علمی بیمارستان ها را در راستای تجدید روحیه و ایجاد انگیزه بیشتر مطرح کرد.
رئیس بیمارستان سینا به برنامه ها ونیاز های آتی بیمارستان نیز اشاره کرد و گفت: نیاز به پارکینیک یکی از چالش های بزرگ بیمارستان است و یکی دیگر از نیاز های مبرم این بیمارستان بحث ای سی یو است. با توجه به اینکه بیمارستان سینا در مرکز حادثه خیز شهر مستقر شده نیاز به افزایش تخت ای سی یو در این مرکز درمانی ضروری است. و برای بر طرف کردن این نیازها در نقشه جامع بیمارستان مکانی برای ساخت، ساختمانی 11 طبقه در نظر گرفته شده است که خیرین نیز برای اجرای این پروژه اعلام آمادگی کرده اند و بسیاری از کمبودهای بیمارستان در این ساختمان 11 طبقه دیده شده و بر طرف خواهد شد و برای اجرای این پروژه بیمارستان نیازمند یاری دانشگاه است.
نظر دهید