اخبار بازدیدها

 

  • تاریخ انتشار : 1400/08/24 - 17:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1514
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

تاکید دکتر قناعتی بر توزیع عادلانه منابع و انتقال تجربیات

بازدید سرپرست دانشگاه از بیمارستان شریعتی و پژوهشکده‌های این بیمارستان

دکتر قناعتی در دیدار با رئیس بیمارستان شریعتی و روسای پژوهشکده های مستقر در این بیمارستان گفت: بیمارستان شریعتی نوک پیکان تحقیقات بالینی در کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه به همراه دکتر اکبرفتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در جلسه ای که دوشنبه 24 آبان 1400 برگزار شد با دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی، مدیر و معاونان آموزشی، پژوهشی و درمانی این بیمارستان دیدار و گفت و گو کردند.
دکتر قناعتی در گفت و گو با دکتر جمشیدی، دکتر حسن برکتی مدیر و معاونان آموزشی، پژوهش و درمانی  بیمارستان شریعتی به پیگیری نیازها و مسایل بیمارستان پرداخت.
دکترجمشیدی ضمن خوشامدگویی به دکتر قناعتی، ابتدا درباره برخی مشکلات بیمارستان از جمله نحوه اداره سیکلوترون بیمارستان شریعتی، تولید و تهیه مواداولیه و تجهیزات لازم برای بخش پزشکی هسته ای صحبت کرد. 
دراین جلسه همچنین دکتربرکتی گزارشی از منابع مورد نیاز بیمارستان ارائه کرد. 
دکتر قناعتی در این دیدار تهیه برنامه چهارساله بیمارستان و نیازهای واقعی جمله تجهیزات را دراولویت بندی دانشگاه برای تامین بودجه موثر دانست. 
در ادامه این جلسه دکتر فرزاد فاتحی، معاون پژوهشی بیمارستان درباره برنامه های این معاونت صحبت کرد.
دکتر قناعتی ایجاد  تعامل با مراکز تحقیقاتی برای توزیع عادلانه منابع این مراکز با بیمارستان ها موثر دانست. 
در ادامه دکتر فرزانه شیرانی معاون آموزشی بیمارستان شریعتی  همچنین گزارشی از برنامه های آموزشی دستیاران ارائه کرد.
دکتر شیرانی دوره کرونا را در کاهش آموزش های حضوری دستیاران موثر دانست. انجام نشدن اعتباربخشی آموزشی و گزارش نشدن پیشرفت های هیئت علمی را از جمله مشکلات عنوان کردو گفت: برنامه ریزی برای مشارکت بیشتر دستیاران و برگزاری جلسات با دستیاران ارشد در حال انجام است. 
دکتر اکبرفتوحی، توسعه مرکز پژوهش های بالینی و حمایت های آموزشی پژوهشی از اعضای هیئت علمی را موثر دانست  و برنامه هایی برای کمک به دستیاران برای ارائه پایان نامه مطرح کرد. 
 دکتر بیگ محمدی تغییر رفتار برای مشارکت بیشتر دستیاران و دانشجویان در کلاس های حضوری را مهم دانست. 
دکترمحمدرضا جعفری معاون درمان بیمارستان شریعتی در این جلسه ، سه محور اصلی ارتقای کیفیت درمانی، ایمنی بیمار و کاهش شاخص ماندگاری بیماران را ازجمله برنامه های این معاونت عنوان کرد.
دکتر جعفری همچنین بر ارتقای کیفیت خدمات ازجمله در ICU ها و برنامه ریزی برای اتاق عمل بیمارستان مهم دانست. 
درادامه این جلسه دکتر قناعتی و همراهان وی از پژوهشکده هماتولوژی، انکولوژی و سل تراپی بازدید و با دکتر اسدالله موسوی رئیس این پژوهشکده و جمعی از اعضای  هیئت علمی آن دیدار و گفت و گو کردند. 
در این دیدار دکتر موسوی با ارائه گزارش از بیماران پیوند شده درباره طرح های در حال اجرا در این پژوهشکده صحبت کرد و  افزایش آمار بیماران پیوند شده در این پژوهشکده در مقایسه با دیگر کشورها را از موفقیت های این مرکز دانست.
وی همچنین گزارشی از درباره طرح های بالینی و تعداد مقالات ارائه کرد. 
در این جلسه همچنین دکتر موسوی، بانک سلول های بنیادی ایران را با 33617 عضو اولین بانک سلول های بنیادی غرب آسیا دانست و گفت: ارسال نمونه از این بانک به کشور های فرانسه، آلمان، یونان، ترکیه و هلند و ارسال فرآورده بیولوژیک از ایران به دیگر کشور ها یک اعتبار مهم بین المللی برای این مرکز و کشور است. 
دکتر موسوی مشکل انتقال منابع مالی و همچنین انتقال فراورده ها را ازجمله مسایل این مرکز عنوان کرد.
رئیس پژوهشکده هماتولوژی، انکولوژی و سل تراپی بیمارستان شریعتی همچنین بخش های سرپایی پزوهشکده و شیمی درمانی، بخش آزمایشگاه و آزمایشگاه کووید، ثبت اطلاعات بیماران را از دیگر فعالیت های پزوهشکده عنوان کرد. 
دکتر قناعتی در این جلسه با تاکید بر بالا بودن سطح علمی استادان و اعضای هیئت علمی این پژوهشکده، انتقال تجربیات و تربیت افراد را مهم دانست و خواستار شکسته شدن فضای انحصار شد.
دکتر قناعتی افزود: ایجاد انتفاع برای خود و راه را بردیگران بستن از خط قرمز های ماست.  باید اجازه دهیم دیگران پروبال بگیرند.
سرپرست ادانشگاه همچنین از بخش های مختلف پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه بازدید کرد.
در این بازدید دکتر علیرضا دلاوری رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد با توضیح درباره پرشین کوهورت به همکاری این پژوهشکده با سازمان بهداشت جهانی اشاره کرد. 
دکتر دلاوری پروژه های کارتی سل تراپی را ازجمله مهم ترین پروژه های این پژوهشکده دانست و گفت: اجازه کلینیکال ترایال گرفته شده است وامیدواریم با نگاه مدیریتی که دارید بتوانیم این مورد را پیش ببریم و منابع هدر نرود. 
دکتر دلاوری  نتیجه این تحقیقات را مورد استفاده کشور و مردم بیان کرد و با اشاره به کوهورت گلستان گفت: پژوهش های مهمی در این کوهورت انجام شده  و معرفی دو کارسینوژن تریاک و چای داغ به دنیا از جمله مهم ترین دستاوردهای این کوهورت است.
رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد همچنین به ایجاد بانک اطلاعاتی بیماری های گوارشی از جمله سیلیاک اشاره کرد.
 دکتر دلاوری جوابدهی به سوالات وزارت بهداشت را در کم کردن بار بیمار یی های درکشور موثر دانست. 
وی تولید قرص های پرو پیل برای کمک به پیشگیری از  بیماری های قلبی عروقی در کشور موثر دانست و گفت: تهیه راهنماهای بالینی برای  وزارت بهداشت می تواند در پیشگیری و کنترل این بیماری ها در کشورموثر باشد. دکتر قناعتی  بر رشد متوازن  تاکید کرد و افزود: همه فعالیت های شما به نفع مردم است اما به نظرم نوعی بی عدالتی ناخواسته ایجاد شده است.
دکترقناعتی همکاری با بخش های گوارش دیگر بیمارستان ها را درکاهش برخی بی عدالتی ها موثر دانست و شفافیت، قانون مندی، هزینه، درآمد حساب شده و محاسبه عملکرد را از اصول مهم مدیریت سلامت نام برد و توجه به برطرف شدن بی عدالتی ها در همه لایه های مدیریتی را خواستار شد. 
در این جلسه همچنین اعضای هیئت علمی گروه گوارش بادکتر قناعتی تبادل نظر و ابراز امیدواری کردند با همکاری دانشگاه مسایل را پیش ببرند. 
در پایان این بازدید دکتر قناعتی در گفت و گو با روابط عمومی بیمارستان شریعتی این بیمارستان را منحصر به فرد دانست و توانمندی های تحقیقاتی در این بیمارستان را فرصت خوبی برای ارتقای اساسی علم پزشکی درکشورعنوان کرد. و افزود: اگر بگوئیم بیمارستان شریعتی نوک پیکان تحقیقات بالینی در کشور است گزافه نگفته ایم. 
دکتر قناعتی همچنین با مطلوب ارزیابی کردن کیفیت خدمات درمانی ارائه شده در این بیمارستان، گزار ش های مربوط به ضریب اشغال تخت را رضایت بخش دانست و گفت: خدمات بیمارستان شریعتی بی نظیر است و خواهشم از همه همکاران این است که به الان به کارشان سرعت دهند تا افرادی که نیاز به خدمات داشتند و در دوره کووید نتواستند به بیمارستان مراجعه کنند از درمان مطلوب بهره مند شوند.
  • گروه خبری : بیمارستان شریعتی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,بازدیدها
  • کد خبر : 200481
 فرانک  معصومی فرد
تهیه کننده:

فرانک معصومی فرد

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *