اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/08/16 - 09:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1267
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

شصت و چهارمین نشست هیئت امنای دانشگاه

امیدآفرینی در اعضای هیئت علمی و کارکنان در اولویت برنامه ها قرار دارد

در نشست هیئت امنای دانشگاه، با تاکید بر امیدآفرینی به عنوان اولویت برنامه های دانشگاه، بودجه تفصیلی سال 1401 و همچنین پیشنهادهای اختصاصی و مشترک دانشگاه بررسی و تصویب شد.

نشست هیات امنای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 15 آبان 1401 هیات امنای دانشگاه، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، با اشاره به گزیده ای از مهمترین فعالیت های یکساله دانشگاه گفت: در این دوره تاکیدمان بر برنامه محوری است. براین اساس همه واحدها برنامه 4 ساله خود را ارایه کرده اند و پایش تمامی برنامه ها در دستور کار قرار دارد تا به اهداف از پیش تعیین شده برسیم.
دکتر قناعتی با اشاره به اجرای برنامه سنجش عملکرد اعضای هیئت علمی در دانشگاه گفت: انتشار گزارش شش ماه نخست این سنجش در مجموعه، منجر به افزایش 30 درصدی کارایی دانشگاه، در شش ماه دوم شده است.
رئیس دانشگاه، اصلاح سقف کارانه را در افزایش اشغال تخت های بیمارستانی موثر دانست و گفت: اقدامات صورت گرفته در این زمینه موجب امیدافرینی در اعضای هیات علمی و افزایش اشغال تخت های بیمارستانی شده است.
دکتر قناعتی با اشاره به تحولات بسیاری که در حوزه اموزش در راستای تحقق علم نافع صورت گرفته گفت: یکی از مهمترین تحولات، بکارگیری کارورزان و کاراموزان در عرصه درمان است. پیش از این استاجرها و اینترن ها فقط شاهد روند درمان بودند اما اکنون با تحولاتی که دکتر علامه، دکتر میرزازاده و تمیشان ایجاد کرده اند به عنوان محور درمان شناخته می شوند.
رئیس دانشگاه، در توضیح فعالیت های پژوهشی دانشگاه گفت: به همت دکتر فتوحی و تیمشان، عدالت در پژوهش برقرار شده و براساس شاخص هایی، بودجه مراکز تحقیقاتی به صورت عادلانه توزیع شده است. احساس برقراری عدالت در امور، تاثیر مثبتی بر روند تحقیقات دانشگاه داشته است.
دکتر قناعتی با اعلام تولید 180 دستگاه پیشرفته پزشکی در دانشگاه گفت: تاکنون 180 دستگاه پیشرفته پزشکی شامل جراح رباتیک در دانشگاه ساخته شده و ایران در این زمینه پس از امریکا دومین کشوری است که موفق به ساخت این دستگاه شده است.
رئیس دانشگاه، در توضیح ساخت شهر علم شهید سلیمانی گفت:  500 استارتاپ امکان استقرار در مجموعه 18 هکتاری را خواهند داشت و اقدامات عمرانی آن، تا مرحله جدول کشی و تعیین قطعات آن پیشرفت داشته است.
دکتر قناعتی با اشاره به استقرار و فعالیت 26 میز بین المللی در دانشگاه گفت: از تلاش های دکتر آیتی و تیمشان در ایجاد تعامل علمی با کشورهای جهان تشکر می کنم. راه اندازی دانشگاه سبطین نیز یکی از افتخارات دانشگاه است و در نظر داریم فرهنگ بهداشت و سلامت را در کشور عراق ترویج کنیم.
رئیس دانشگاه، فعالیت های دانشکده ها بویژه دانشکده پزشکی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: هریک از دانشکده ها برنامه های گسترده ای دارند و برای اجرایی شدن آن تلاش می کنند. از زحمات دکتر بیگ محمدی در دانشکده پزشکی نیز قدردانی می کنم.
دکتر قناعتی با اشاره به تلاش های بسیاری که در عرصه فرهنگی و رسانه ای در دانشگاه صورت می گیرد گفت: در زمینه IT نیز فعالیت های بسیاری از جمله یکپارچه سازی نرم افزارهای بیمارستانی (HIS) انجام شده است. پیش از این 6 نرم افزار در بیمارستان های دانشگاه وجود داشت که کار را سخت می کرد اما اکنون این نرم افزارها در قالب یک نرم افزار، تجمیع شده است.
رئیس دانشگاه در توضیح پروژه های عمرانی گفت: مهدی کلینیک ظرف یکی دو روز آینده بیمار پذیرش می کند. افتتاح این پروژه در چهار فاز و با تامین نیروی انسانی مورد نیاز آن صورت می گیرد.. بیمارستان اسلامشهر هم که 20 سال متوقف شده بود؛ از بهمن ماه اورژانس آن و در تیرماه مابقی مجموعه راه اندازی می شود. پروژه خوابگاه ها نیز در دستور کار قرار دارد.

لذت تماشای کلیپ فعالیت های یکساله دانشگاه
دکتر ابراهیم گلمکانی نماینده وزیر و دبیر هیات های امنا، مجامع و شوراها، با اشاره به نمایش کلیپ فعالیت های یکساله دانشگاه گفت: گزارش دانشگاه را در حوزه های مختلف دیدیم و لذت بردم. کارهای خوبی در دانشگاه صورت گرفته که جا دارد از تلاش شما تشکر کنم.
وی بر ارایه گزارش دانشگاه، براساس شاخص های هیات امنا تاکید کرد و گفت: اقداماتی که تاکنون در زمینه راه اندازی دانشگاه سبطین، ساخت و صادرات ربات کمک جراح و ارتقا 100 پله ای در شانگهای و... صورت گرفته بسیار ارزشمند است و به شما و همکارانتان خداقوت می گویم.

راه اندازی نرم افزار بهای تمام شده در دانشگاه به عنوان نخستین دستگاه دولتی کشور
سپس دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، گزارش بودجه تفصیلی دانشگاه را ارایه کرد که به تصویب هیات امنا رسید.
دکتر رحیم نیا از راه اندازی نرم افزار حسابداری بهای تمام شده در دانشگاه به عنوان نخستین دستگاه دولتی کشور خبر دارد و گفت: وزرات بهداشت سال هاست که درصدد طراحی این نرم افزار است و دانشگاه علوم پزشکی تهران طی 5 سال تلاش بسیار، موفق به طراحی نرم افزار بهای تمام شده در قالب نرم افزارهای حسابداری دانشگاه شده است.

رشد و تعالی دانشگاه، در گرو اداره هیات امنایی آن
در ادامه دکتر علیرضا منادی سفیدان نماینده مجلس شورای اسلامی، از تلاش های دکتر قناعتی و همکاران پرتلاش ایشان قدردانی کرد و گفت: رشد و تعالی دانشگاه ها در گرو اداره هیات امنایی آنهاست و این امر موجب بالندگی دانشگاه ها شده است.
وی با اشاره به تاثیر مثبت اصلاح سقف کارانه گفت: با وجود سقف کارانه انگیزه هیات علمی برای فعالیت در بیمارستان های دولتی کاهش یافته بود که با اصلاح این روند امید تازه ای به دانشگاه ها دمیده شده است.

حمایت سازمان برنامه و بودجه از پژوهش های کاربردی و اصلاح زیرساخت های فرسوده
سپس دکتر رضا عوض پور رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، بر حمایت از پژوهش های کاربردی و در حوزه مرز دانش تاکید کرد و گفت: انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی تهران در جذب بودجه این عرصه پیشگام باشد.
وی همچنین برای کمک به اصلاح زیرساخت های فرسوده دانشگاه اعلام آمادگی کرد و گفت: از اصلاح زیرساخت های فرسوده دانشگاه در صورتی که در راستای تقویت پزشک خانواده و نظام ارجاع باشد حمایت می کنیم.

تاکید بر تعریف سرفصل ویژه ای در اصلاح زیرساخت های فرسوده دانشگاه
در ادامه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران، با تاکید بر حرکت در مسیری که منجر به افزایش کارآمدی و کیفیت شود گفت: باید کاری کنیم که پزشکان، پرستاران و کارکنان ما به ازای تلاش خود از دستمزد عادلانه برخوردار و رضایتمندی در مجموعه تقویت شود.
شهردار تهران، مدیریت درآمد و هزینه ها را ضروری دانست و گفت: باید نقشه راهی برای آینده داشته باشیم و در کنار آن، سرفصل ویژه ای برای اصلاح زیرساخت های فرسوده دانشگاه اختصاص دهیم.

لزوم حمایت از فعالیت های فرهنگی عرصه سلامت
پس از آن، دکتر محمد علی محققی عضو هیئت امنای دانشگاه، حمایت از فعالیت های فرهنگی در عرصه سلامت را خواستار شد و گفت: لازم است برای ترویج اموزه های صحیح سلامت و ارتقا سواد و فرهنگ سلامت جامعه برنامه ریزی بیشتری صورت گیرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 220007
تدوین گر
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

فیلم ها

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

فهیمه حاجی ابوالحسن
01/08/18 - 15:04

با سلام اکثر اساتید محترم به عشق و افتخار مزایای معنوی تدریس پای در این حیطه گذاشته اند ولی حذف برخی از امکاناتی که قبلا شامل حالشان می شده ولی متاسفانه الان حذف گردیده است .امسال متاسفانه سهمیه فرزندان هیئت علمی در کنکورسراسری حذف گردید . خواهشمند است با در خواست و پی گیری مسئولین دوباره همانند قبل این سهمیه برگردد ، چراکه خود در امید آفرینی اساتید نقش داشت.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *