اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/08/21 - 17:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4903
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه، کمیته دانشگاهی ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت با حضور رییس دانشگاه

دکتر کریمی، رییس دانشگاه در جلسه ستاد طرح تحول دانشگاه گفت: وقتی‌که در مسند مسئولیت می‌نشینیم جدا از همه ظواهر امر، باید با در نظر گرفتن اخلاق وظائفمان را به‌درستی انجام دهیم.

گالری تصاویر

این جلسه روز دوشنبه 21 آبان 97 در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر کریمی رییس دانشگاه، دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات، چترروز مدیر مالی، دکتر رویینی مدیر داروخانه‌های بیمارستانی، دکتر صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر مهرپور رییس بیمارستان شریعتی و دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان حضور داشتند.
دکتر کریمی رییس دانشگاه با اشاره به جلسه ستاد تحول سلامت کشور که با حضور وزیر بهداشت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد، گفت: وقتی‌که در مسند مسئولیت می‌نشینیم جدا از همه ظواهر امر، باید با در نظر گرفتن اخلاق وظائفمان را به‌درستی انجام دهیم.
وی همچنین در خصوص خرید اقلام غیر هتلینگ تأکید کرد: به‌هیچ‌وجه نباید مسئولیت بیمارستان‌ها را در این حوزه بر دوش داروخانه‌های بیمارستانی بیندازیم. بیمارستان‌ها می‌توانند با حمایت معاونت توسعه و هماهنگی مرکز مدیریت داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه، نسبت به خرید اقلام غیر هتلینگ (طبق دستورالعمل وزارت متبوع) اقدام کنند.
در ادامه، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از ستاد تحول سلامت کشور، افزود: در این جلسه نقطه نظرات دانشگاه و همچنین عملکرد بیمارستان‌های تابعه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
دکتر مهرپور ضمن ارائه گزارشی از مدیریت هزینه‌های درمانی در بیمارستان شریعتی گفت: با مداخله در تعداد روزهای بستری بیماران، راه‌اندازی Day Clinic برای تزریق داروهای گران‌قیمت به‌صورت دوره‌ای، ورود جدی در کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک طبق دستورالعمل‌های کشوری با همکاری خوب گروه عفونی و بخش مراقبت‌های دارویی، مدیریت بهره‌برداری تست‌های آزمایشگاهی و محدودسازی تکرار غیرمنطقی درخواست آزمایش‌ها و بهینه‌سازی درخواست آزمایش‌های پرهزینه همراه با فعال کردن سطوح نظارتی توانستیم در جهت مدیریت منابع و مصارف بیمارستان شریعتی گام‌های مؤثری برداریم.
وی همچنین در خصوص کنترل هزینه‌های دارو و تجهیزات این مرکز، افزود: با انجام اقداماتی چون خرید اقلام دارو و تجهیزات داخلی به‌جای برندهای خارجی، کنترل مصرف داروهای گران‌قیمت در بیماران بستری موقت، استریل و استفاده مجدد ملزومات پزشکی قابل ریوز و ... موفق به مدیریت هزینه‌ها در این حوزه نیز شدیم. ولی متأسفانه با توجه به افزایش قیمت‌ها، اگرچه به لحاظ تعداد صرفه‌جویی خوبی صورت گرفته، ولی بااین‌حال تغییر قابل‌توجهی در کاهش هزینه‌ها حاصل نشده است.
رییس بیمارستان شریعتی در ادامه گزارش خود با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ صرفه‌جویی گفت: متأسفانه ما مردمی مصرف‌گرا هستیم که به صرفه‌جویی عادت نکرده‌ایم. به همین علت گاهی کارکنان بیمارستان از سطوح مختلف در برابر فرهنگ بهینه مصرف کردن منابع مقاومت می‌کنند. باید نگرشمان را نسبت به مسائل اصلاح کنیم.
دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه در این جلسه بر هماهنگی بیمارستان‌ها و داروخانه‌های بیمارستانی برای تهیه و خرید اقلام غیر هتلینگ تأکید کرد و گفت: وظیفه داروخانه‌های بیمارستانی تأمین دارو، تجهیزات و اقلام هتلینگ است و بیمارستان‌ها باید برای خرید اقلام غیر هتلینگ با داروخانه‌های بیمارستانی به تفاهم برسند.
دکتر رویینی مدیر داروخانه‌های بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه، با ارائه لیست اقلام هتلینگ بر اساس آخرین دستورالعمل شورای عالی بیمه، به مطالبات این مرکز از بیمارستان‌های تابعه و پاره‌ای از مشکلات موجود در خرید دارو و تجهیزات اشاره کرد و گفت: ما در داروخانه‌های بیمارستانی به‌عنوان مجموعه تأمین‌کننده به‌ویژه در شرایط خاص کنونی نمی‌خواهیم از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنیم و تا حد توان برای تأمین نیازهای دارو و تجهیزات مراکز تحت پوشش انجام می‌دهیم.
خبرنگار و عکاس: باهو

  • گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت درمان,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 81845
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو