اخبار جلسات و نشست ها

دومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال جاری با حضور رئیس دانشگاه در سالن شورای دفتر ریاست، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه 4 تیرماه 1401 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر اعضای این شورا در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر محمدحسین صادقیان معاون فرهنگی و دانشجویی به قرائت دستور جلسه پرداخت. نحوه اجرای پوشش حرفه ای در دانشگاه یکی از سر فصل های مورد بحث بود که با پیشنهاد رئیس دانشگاه مقرر شد در جلسات دیگری با حضور افراد صاحب نظر در همین هفته تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری شود.
همچنین در ادامه جلسه، به موضوع تشکیل ستاد بزرگداشت عید سعید غدیرخم و تشکیل ستاد استقبال از دانشجویان نو پرداخته و مقرر شد، این ستاد­ها با دعوت از واحدهای مرتبط با موضوع در معاونت فرهنگی و دانشجویی تشکیل و عناوین برنامه و چگونگی اجرای آن توسط ستاد­های تشکیل شده تدوین و اجرا شود.
در پایان جلسه موافقت شد واحد­های حوزه فرهنگی دانشگاه در جلسه ­ای در دفتر رئیس دانشگاه و با حضور ایشان، برنامه­ های مناسبتی فصل تابستان سال جاری را برنامه ریزی کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان