اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/09/07 - 10:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 972
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: اگر در مسیر سازندگی کشور همه مسئولان خدایی عمل کنند مطمئناً جامعه درست می‌شود

جلسه این هفته هیئت‌رئیسه دانشگاه به دلیل برگزاری همایش «100 روز توفیق خدمت، 100 میلیون دز تزریق سلامت» به‌صورت بحث آزاد به مدت یک ساعت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست روز یکشنبه 7 آذر 1400 در سالن مدافعان سلامت، دکتر قناعتی به چهار فاکتور مؤثر در مدیریت‌های جهان برای رفع مشکلات اشاره کرد و گفت: فاکتور نخست شایسته‌سالاری (meritocracy) و انتخاب بهترین‌هاست که باید فرد مناسب بدون توجه به اینکه متعلق به کدام گروه و جناح است انتخاب شود فقط باید به اصول کلی آن سیستم اعتقاد داشته و با سیستم هماهنگ باشد. فاکتور بعدی pragmatism یا عمل‌گرایی است، در این تفکر، گربه سیاه‌وسفید مهم نیست بلکه گربه‌ای خوب است که بتواند موش شکار کند. فاکتور بعدی این است که روش‌ها و ایده‌هایی که انتخاب می‌کنید برایتان مقدس نباشد زیرا هرلحظه ممکن است منطقا متوجه شوید اشتباه کرده‌اید که باید به دنبال راه‌حل بروید و آن را اصلاح کنید.
دکتر قناعتی شاخص دیگر را honesty یا صداقت عنوان کرد و گفت: فرد باید در همه حال با همکاران خود صادق باشد. در این تفکر باید به دشمنانی که صادق هستند بیشتر از دوستانی که بازیگر هستند احترام گذاشت.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه در سیستم‌های مدیریتی مجازات از سطوح بالا شروع می‌شود گفت: گناه پایینی‌ها را باید بخشید و گناه بالاتری ها را باید سخت‌تر چشم‌پوشی کرد.
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی که فرمود «اگر همه انبیا کنار هم جمع شوند بین آن‌ها اختلافی نخواهد افتاد برای اینکه خط کش همه آن‌ها الهی است و چیز اضافه‌ای از دنیا نمی‌خواهند و تکلیف مدار هستند» افزود: مسئولیت‌ها باید طوری باشد که اگر گفتند نباش باید خوشحال باشی که بار مسئولیت از روی دوشت برداشته شده است زیرا همه کارهایی که در دست ما هست یک مسئولیت و مدیونی همراه دارد. از شما می‌خواهم برای من دعا کنید که این دینی که بر گردن من است ادا کنم و کاری نکنم که بر اساس هوای نفس باشد.
دکتر قناعتی با بیان اینکه اگر همه مسئولان در مسیر سازندگی کشور خدایی عمل کنند مطمئناً جامعه درست می‌شود گفت: به نظر من نه امریکا و نه هیچ دشمن بیرونی کاری با ما نمی‌تواند بکند؛ بزرگ‌ترین دشمن ما در داخل خودمان و روش‌های خودمان و دوری از اخلاق اسلامی است.
وی با اشاره به بازدید دیشب وزیر بهداشت از پایگاه بهداشت مرزی معاونت بهداشت در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی گفت: از دکتر اولیایی منش خواسته شد یک طراحی مجدد برای سیستم قرنطینه مرزهای هوایی و زمینی داشته باشند.
رئیس دانشگاه با اشاره به ساخت «شهر علم شهید سلیمانی» در منطقه یافت‌آباد و احتمال افزایش مساحت آن گفت: در دیداری که با شهردار محترم تهران داشتم مطرح شد که حتی 200 هکتار بوستان ولایت به این کار اختصاص یابد و همه دانشگاه‌های علوم پزشکی و غیرپزشکی شهر تهران به‌صورت مشارکتی در کنار هم قرار گیرند که باعث هم افزایی می‌شود.
دکتر قناعتی با قدردانی از دکتر آیتی معاون بین‌الملل دانشگاه، گزارشی از حضور هیئت عراقی در ایران ارائه کرد و گفت: در سفر این تیم عراقی در سه مقوله راه‌اندازی دانشگاه پزشکی سبطین، اعزام پزشک برای ارائه خدمات درمانی و ارائه همکاری پژوهشی توافقاتی صورت گرفت.
در این جلسه سیدابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه درباره استفاده بهینه از فضاهای دانشگاهی تأکید کرد و خواستار همدلی و تعامل معاونت‌ها برای تحویل فضاهای اجاره‌ای و صرفه‌جویی در منابع دانشگاه شد.
دکتر عبدالرحمان رستمیان، معاون فرهنگی با اشاره به اینکه اسلامشهر 700 هزار جمعیت دارد گفت: این کشش وجود دارد که فضاهای آموزشی و درمانی در این منطقه ایجاد شود.
دکتر محمدحسین صادقیان، معاون دانشجویی فرهنگی به برگزاری مراسم 16 آذر روز دانشجو به‌عنوان مهم‌ترین برنامه دانشجویی اشاره کرد و از برنامه‌های ویژه در این روز خبر داد.
دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه همکاری بین بخشی در سطح وزرا در زمینه حل مشکلات پایگاه بهداشت مرزی فرودگاه بین‌المللی را خواستار شد و گفت: همکاران من بدون سلاح و بدون چشمداشت در حال خدمت‌رسانی هستند و به دلیل ناهماهنگی‌هایی که در سایر بخش‌ها وجود دارد تأثیر لازم را ندارند.
دکتر ماشاء اله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه درباره «پویش یک دقیقه با مسئولان» توضیح داد و درباره «راه‌اندازی رسانه سینا» هم گفت: در یک مقاله سوئیسی درباره رسانه دانشگاهی آمده است که امروزه شهرت دانشگاه‌ها در خدمات و مسئولیت اجتماعی، فوق‌العاده جدی و حضور دانشگاه‌ها در شبکه‌های اجتماعی یکی از شاخص‌های اصلی شهرتشان شده است.
وی افزود: تصویری که از دانشگاه علوم پزشکی تهران به بیرون منتشر می‌شود بسیار کوچک‌تر از چیزی است که در این دانشگاه بزرگ اتفاق می‌افتد درحالی‌که تصویر باید بزرگ‌تر از خود دانشگاه باشد. برای این کار قرار نیست نیروی جدیدی به روابط عمومی اضافه شود بلکه با همین نیروهای موجود در روابط عمومی واحدها در قالب رسانه سینا اقدام خواهیم کرد.
در ادامه جلسه دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه درباره نسخه‌نویسی الکترونیک توضیح داد.
در ابتدای این جلسه نیز حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید قریشی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه تبیین نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر به مسئله «مدارا کردن با مردم» اشاره کرد و گفت: حضرت به مالک تأکید می‌کند که اگر با مردم مدارا نکنی گویی به جنگ با خدا رفته‌ای!
وی همچنین گفت: امیرمؤمنان(ع) به مالک تأکید می‌کند که هیچ‌وقت به عقوبت و مجازاتی که کردی خوشحال نباش و تا جایی که می‌توانی جلوی خشمت را بگیر و دیگران را عفو کن.
توضیح اینکه در این جلسه کلیپی از پویش یک دقیقه با مسئولان پخش شد و جلسه به دلیل حضور رئیس و چند عضو هیئت‌رئیسه در همایش «100 روز توفیق خدمت، 100 میلیون دز تزریق سلامت» که با حضور مسئولان لشکری و کشوری برگزار خواهد شد زودتر به پایان رسید.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 201211
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *