اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1400/07/18 - 15:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1531
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: مهم‌ترین مأموریت و هدف ما تأمین سلامت مردم است

سرپرست دانشگاه در جمع اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه گفت: با تلاش، مسئولیت‌پذیری و برنامه‌ریزی منطبق با برنامه‌های کلان می‌توانیم به مفهوم عدالت در سازمان برسیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه که روز یکشنبه 18 مهر 1400 در سالن مدافعان سلامت ستاد مرکزی برگزار شد، دکتر قناعتی بابیان اینکه تکرار بعضی از مسائل به‌صورت گزیده و کوتاه مفید است گفت: تفاوت حکومت ما با سایر حکومت‌های دنیا، نوع نگرش و باور ما بر اثرگذاری معنویت بر زندگی است و شواهد زیادی هم برای این دیدگاهمان داریم؛ ان شاء الله که بتوانیم به آن عمل کنیم. کشورهای اسکاندیناوی و بعضی کشورهای اروپایی درزمینه عدالت سلامت، بسیار پیشرفت کرده‌اند؛ ما وظیفه‌داریم چشمانمان را بازکنیم تا به فرمایش حضرت علی (ع)، نکند که دیگران از ما جلو بیفتند.

وی تأکید کرد: مهم‌ترین مأموریت و هدف ما تأمین سلامت مردم است. تلاش کنیم در مأموریت‌هایمان از این هدف مهم دور نشویم. شایسته است گاه‌وبیگاه به مفاهیم کلی و جزئی مدیریت در نظام سلامت توجه داشته باشیم تا مسیر را فراموش نکنیم. می‌بایست هر فرد، مسئولیتی که به او محول شده را در جایگاه خود با بهترین کیفیت انجام دهد. وقتی مدیریت سازمان و مجموعه کلان مدیریتی، برای اهداف سازمان به‌درستی عمل کند، به بهترین نتیجه خواهیم رسید. اگر در قایقی نشسته باشیم و خیلی هم خوب پارو بزنیم؛ اما جهت قایق به سمت هدف نباشد، تلاشمان اثرگذار نخواهد بود. باروری و بازدهی دلخواه زمانی به دست می‌آید که این دو شاخص در حد مطلوب باشد؛ یعنی هم افراد در سیستم خوب کار کنند و هم‌جهت سازمان درست باشد. تلاش می‌کنیم با نقشه راه صحیح، ریز برنامه‌هایمان را منطبق با برنامه‌های کلانمان پیش ببریم تا به مفهوم عدالت در سلامت برسیم. ما ازلحاظ فراهم بودن آخرین روش‌های مدرن تأمین سلامت از دنیا عقب نیستیم. ولی آیا امکانات را برای همه مردم عادلانه در دسترس قراردادیم؟ آیا مردم می‌توانند هزینه‌ها را بپردازند؟ این را باید در شاه‌بیت کارهای‌مان قرار دهیم تا به هدف مایمان برسیم.

سرپرست دانشگاه در خصوص آماده‌سازی برنامه‌ی عملیاتی 1400 تا 1404 دانشگاه و جمع‌بندی آن توسط دکتر فتوحی نکاتی را بیان کرد؛ سپس در ادامه در مورد نحوه مدیریت و برنامه‌های جامع خوابگاه‌ها تا سال 1400 گفت: ما باید نقش تولیت خوابگاه‌ها را داشته باشیم و تا جای ممکن امور خوابگاه‌ها را برون‌سپاری کنیم. همچنین تشکیل انجمن والدین و دانشجویان ایده خوبی ست که در قالب آن جلسات دوره‌ای با دانشجویان و خانواده‌هایشان برگزار خواهد شد.

دکتر قناعتی گفت: بسیاری از رشته‌های علوم پزشکی عمدتاً مهارتی هستند و نمی‌توان مهارت را به‌صورت مجازی ارائه داد. به‌عنوان‌مثال یکسری از رشته‌های علوم پزشکی نظیر آناتومی را نمی‌توان به‌صورت مجازی تشریح کرد. همچنین کلاس‌هایی مانند فیزیولوژی، پاتولوژی دیدن روش‌های جراحی و غیره نیازمند حضور دانشجویان در کلاس‌ها است.

وی در پایان در مورد کنترل کلاس‌های ترکیبی بیان کرد: که اگر کلاس‌ها حضوری اعلام شود؛ موضوع تراکم حضور دانشجویان با توجه به رعایت شیوه نامه های بهداشتی باید موردتوجه قرار گیرد و جدول برنامه‌ریزی برای این کار تنظیم شود. در رابطه با آزمون حضوری یا الکترونیک این سؤال مطرح هست که آیا برای آزمون‌های الکترونیک فضای مناسب وجود دارد؟ لذا تهیه و تنظیم دستورالعمل در این رابطه ضروری است.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 197884
کلمات کلیدی
محبوبه نوروزی
تهیه کننده:

محبوبه نوروزی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *