اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/09/03 - 11:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1243
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست بررسی مسائل مدیریت و کنترل بیماری کووید 19 برگزار شد

دکتر کریمی: دانشگاه‌های علوم پزشکی و همکاران بیمارستان‌ها با حداکثر ظرفیت خود برای درمان بیماران کووید 19تلاش می‌کنند

در نشست معاون درمان وزارت بهداشت، با روسای سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی مسائل مراکز درمانی و علل فوت بیماران بررسی شد.

گالری عکس
این نشست، به میزبان دانشگاه علوم پزشکی تهران، عصرگاه روز یکشنبه 2 آذر 99 با حضور معاونان آموزش، بهداشت، درمان و مدیر گروه‌های زنان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران تشکیل شد.
تشریح کارنامه عملکرد بیمارستان‌ها
 دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، کارنامه عملکردی بیمارستان‌های تحت پوشش هر سه دانشگاه و مقایسه عملکرد دانشگاه‌ها در مدیریت بحران کووید 19 را به‌طور کامل تشریح کرد  و گفت: براساس فرآیند ارائه خدمت، وضعیت بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌ها موردبررسی قرارگرفته است.
وی روسای بیمارستان‌ها را بهترین افراد در شناسایی گلوگاه‌های قابل اصلاح در مراکز درمانی دانست و گفت: با پایش مستمر سیستم، می‌توانیم در کاهش‌ مرگ‌های قابل‌اجتناب مداخله کنیم. البته درصد قابل‌توجهی از مرگ‌ها اجتناب‌ناپذیر است. بسیاری از سالمندان، دارای چند بیماری زمینه‌ای هستند و هنگامی خانواده‌ها، از کووید آن‌ها مطلع می‌شوند که سطح هوشیاری آنان کاهش‌یافته و این منجر به افزایش مرگ‌ومیر می‌شود.
مداخلات اثربخش روسای بیمارستان‌ها و رفع دیگر موانع
در ادامه دکتر حبیب ملک پور، سرپرست دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، نتایج بازدیدهای نظارتی را تشریح کرد و گفت: مداخلات روسای بیمارستان‌ها، به نسبت بازدیدهای اولیه، اثربخش بوده و ضروری است؛ موارد محدودی که باقی‌مانده  نیز به‌سرعت اصلاح شود.
اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تهران در سلامت مادران باردار الگوی سایر دانشگاه‌ها
سپس دکتر نسرین چنگیزی رييس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، با اشاره به مداخلات مؤثر دانشگاه‌ها در کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار گفت: تکالیفی از سوی وزارت بهداشت، برای سلامت مادران به دانشگاه‌ها ابلاغ‌شده بود که آن را اجرا کرده‌اند. در این میان، دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدامات بیشتری را در دستور کار خود قرار داده که می‌تواند به‌عنوان الگو برای سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی مورداستفاده قرار گیرد.
قدردانی رئیس دانشگاه از تلاش‌های دکتر جان بابایی
در ادامه دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، از تلاش‌های دکتر جان بابایی و همکاران معاون درمان وزارت بهداشت، قدردانی کرد و گفت: از دوم اسفند که اولین جلسه همه‌گیری کووید 19 در دانشگاه برگزار شد؛ تاکنون، به مدت 10 ماه است که  دکتر جان بابایی دلسوزانه و با ازخودگذشتگی پای‌کار آمدند.

کارنامه عملکرد بیمارستان‌ها نتیجه تلاش روسای بیمارستان‌ها

دکتر کریمی با اشاره به کارنامه عملکرد بیمارستان‌های دانشگاه، در مدیریت و درمان کووید 19 گفت: این کارنامه نتیجه زحمات بسیار زیاد روسای بیمارستان‌های سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و همکاری تنگاتنگ معاونان درمان و آموزشی و پشتیبانی دانشگاه‌هاست.
رئیس دانشگاه با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی روسای بیمارستان‌ها گفت: روسای بیمارستان‌ها نیز مانند تمامی کادر درمان دچار خستگی ناشی از کار بسیار هستند و باید به آنان خسته نباشید گفته شود. در مقابل هزاران خدمتی که ارائه می‌شود؛ اگر مشکلی هم وجود دارد به‌گونه‌ای بیان شود که خستگی به تن آنان نمانند. البته دکتر جان بابایی همیشه به این نکته توجه دارند و این جای قدردانی دارد.
خداقوت رئیس دانشگاه به همکاران بیمارستان‌ها
دکتر کریمی با بیان اینکه تمامی مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی و همکاران بیمارستان‌ها با حداکثر ظرفیت خود تلاش می‌کنند افزود: در این راه بسیاری از همکارانمان مبتلا شدند و متأسفانه شماری از آنان جان خود را از دست دادند و لازم از این فرصت به همکاران خداقوت و خسته نباشید بگوییم.
بیان دیدگاه‌ها
در ادامه دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تأکید کرد: شرایط بیمارستان‌ها باهم قابل‌مقایسه نیست و برای هر بیمارستان باید متناسب با شرایط خود برنامه‌ریزی کرد.
 در ادامه نشست اعضای جلسه نقطه نظرات خود را بیان کردند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 164031
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *