اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/07/23 - 15:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3356
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

عضویت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیمان ام هشت

در نشست شورای عالی پیمان (M8 Alliance) که شامل دانشگاه‌ها و سازمان‌های معتبر جهان است، دانشگاه علوم پزشکی تهران با اجماع آرا به‌عنوان بیست و چهارمین عضو اين گروه و تنها عضو منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا انتخاب شد و به عضويت آن درآمد.

گالری عکس
در اين نشست که روز شنبه 17 مهر 95 در برلین برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی تهران با اجماع آرا به عنوان عضو جدید این پیمان و نخستین و تنها عضو از منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا برگزیده شد.
دکتر علی جعفریان، ریيس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: پیمان (M8 Alliance)، کنسرسیومی شامل دانشگاه‌ها و فرهنگستان‌های پیشرو جهان است که در جریان نشست World Health Summit در سال 2009 تشکیل شد و دفتر مرکزی آن در برلین، پایتخت آلمان قرار دارد. مأموریت این پیمان بهبود ارتباطات میان دانشگاه‌های برتر جهان به منظور بهبود سلامت جهانی و ایفای نقش فعال در دستورگذاری سلامت و تأثیرگذاری در تصمیمات سلامت دنیاست.
اعضای این پیمان هر ساله مجمع جهانی سلامت (World Health Summit) را به عنوان پلتفرم عرضه ی این مهم در برلین برگزار می‌کنند. هدف پیمان ام هشت، ترجمان پژوهش‌های علوم سلامت و پزشکی از طریق هدایت این تلاش‌ها به اقدامات با هزینه فایده مناسب و با تمرکز بر پیشگیری از بیماری‌ها و با جهت‌گیری به چالش‌های دنیای جدید شامل تغییرات جمعیتی، بیماری‌های غیرواگیر، مهاجرت، شهرنشینی گسترده و تغییرات اقلیمی است.
دکتر جعفریان در ادامه گفت: قبل از پیوستن دانشگاه علوم پزشکی تهران به پیمان ام هشت، 23 عضو این پیمان از جمله دانشگاه Charite برلین، امیریال کالج لندن، دانشگاه جانزهاپکینز، دانشگاه موناش استرالیا، دانشگاه کیوتو ژاپن، دانشگاه ژنو، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه طب گرمسیری و بهداشت لندن (LSH TM)، دانشگاه سوربن پاریس، دانشگاه مونترآل کانادا، دانشگاه ملی تایوان، دانشگاه کوئیمبیرا پرتغال، دانشگاه رم ایتالیا، دانشگاه ماکری اوگاندا و فرهنگستان علوم پزشکی چین اعضای این پیمان بودند.
( لیست کامل اعضا)
رييس دانشگاه اضافه کرد: با توجه به تأثیر قابل توجه این کنسرسیوم آکادمیک بر تغییرات و دستورگذاری در نظام سلامت بین‌الملل و جایگاه ویژه آن به عنوان شبکه راهبردی تصمیم سازی و حمایت طلبی در نظام سلامت جهانی، همچنین با عنایت به برنامه راهبردی دانشگاه در بین‌المللی سازی موثر وحضور مستقیم در این حیطه، فرآیند بررسی عضویت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیمان ام هشت از یک سال پیش آغاز شد و در جریان سفر پروفسورDetlev Ganten رئیس World Health Summit به تهران به منظور شرکت در نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت که در اردیبهشت ماه 1395 همزمان با یادمان پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت برگزار شد، شتاب بیشتری گرفت. در این سفر پروفسور گنتن علاوه بر شرکت در مسابقات نمادین جام جهانی کوچک در مرکز طبی کودکان، با هیأت رئیسه دانشگاه ملاقات داشت.
توضيح اينکه با ارسال مستندات، عضویت دانشگاه در هیأت اجرایی پیمان ام هشت بررسی و با توجه به شایستگی‌ها و کارنامه درخشان دانشگاه به طور مقدماتی با آن موافقت شد. تصویب نهایی با دعوت از رئیس دانشگاه براي معرفی دانشگاه در مجمع عمومی پیمان ام هشت که هفدهم مهرماه 1395 در برلین صورت پذیرفت، پيگيري شد که دکتر جعفریان رئیس دانشگاه به همراه دکتر امیرحسین تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت به نمایندگی از دانشگاه در این نشست حاضر شدند و پس از معرفی جامع دانشگاه و خروج هیئت دانشگاه از جلسه، عضویت دانشگاه با اجماع آرا به تصویب مجمع پیمان ام هشت رسید و دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور رسمی به عنوان بیست و چهارمین عضو پیمان ام هشت و تنها عضو منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به عضویت این پیمان در آمد.
دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه با ابراز خرسندي از این عضویت که نشان دهنده توانمندی دانشگاه برای حضور در سطوح جهانی است، ابراز امیدواری کرد که این اقدام بتواند با اتصال مستقیم دانشگاه به نظام بین‌المللی تصمیم‌سازی سلامت، زمینه را برای ایفای نقش پررنگ و اثرگذار مجموعه پرافتخار دانشگاه در عرصه‌ی جهانی سلامت فراهم آورد.
همچنین در این سفر، دکتر جعفریان به عنوان سخنران مدعو در پانلی که روز دوشنبه 19 مهر ماه 1395 با حضور وزیر بهداشت پرتغال، مدیر منطقه آفریقای سازمان جهانی بهداشت و سایر صاحب نظران برجسته بین‌الملل در جریان مجمع جهانی سلامت (World health summit) با موضوع نقش بخش خصوصی در تحقق پوشش همگانی سلامت در ایران شرکت و سخنرانی کرد و به تبیین نقش ملی و فعالیت‌های دانشگاه در ارتباط با بخش خصوصی در طرح تحول بهداشت کشورمان اشاره کرد.
دکتر امیر حسین تکیان نیز به عنوان سخنران مدعو در نشست تخصصی آموزش پزشکی مجمع جهانی سلامت به ارائه تجربه موفق دانشگاه در مدرسه تابستانی بین‌المللی بهداشت پرداخت که با اقبال حضار مواجه شد.
نشست مجمع جهانی سلامت cworld health summit از 18 تا 20 مهر ماه 1395 در محل وزارت خارجه آلمان در برلین با حضور 1800 نفر از 90 کشور برگزارشد و در حاشیه این مجمع، دکتر جعفریان با روسای هیئت های دانشگاه‌های جانز هاپکینز، مونترال، ژنو، ملی سئول، ملی سنگاپور، رم، کویمبرا پرتغال، دانشکده بهداشت برلین، رئیس مجمع جهانی سلامت، نماینده سازمان جهانی بهداشت در آفریقا، وزیر بهداشت پرتغال و رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار کرد.
همچنین رئیس دانشگاه به عنوان سخنران مدعو در ضیافت ناهار رئیس مجمع جهانی سلامت با موضوع تکنولوژی و سلامت که با حضور میهمانان ویژه اين نشست ، روز دوشنبه 19 مهرماه در محل وزارت خارجه آلمان برگزار شد، شرکت و یکی از 4 نفری بود که در مورد جایگاه تکنولوژی در نظام سلامت جهانی سخنرانی کرد.
در حاشیه اين ضیافت ناهار، در مراسمي به پاس خدمات Prof. Detlev Ganten رئیس مجمع جهانی سلامت، مدال دانشگاه به ایشان اهدا شد.
خبر مرتبط در خبرگزاری ایسنا

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 63254
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

عالی است

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام وتشکر از رییس توانمند دانشگاه استاد ارجمند جناب آقای دکتر جعفریان . به امید موفقیت های روز افزون خانواده دانشگاه تهران

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *