اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1397/03/27 - 15:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4936
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه 27 خرداد 97

رییس دانشگاه، تلاش، وقت گذاری و تعامل مثبت دکتر بدو را از عوامل پیشرفت مرکز طبی کودکان دانست

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه فعالیت‌ها، برنامه‌های آینده و چالش‌های پیش روی مرکز طبی کودکان و بخشی از برنامه‌های معاونت اجتماعی موردبحث و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس
در این نشست که صبح روز یکشنبه 27 خرداد 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، دکتر کریمی رییس دانشگاه، در سخنان پیش از دستور ضمن تبریک عید فطر و آرزوی قبولی طاعات، ابراز امیدواری کرد، بهره‌مندی از همه زیبایی‌های ماه مبارک رمضان منجر به انرژی مضاعف برای کار و تلاش بیشتر در دانشگاه شود.
وی با اشاره به انتصاب دکتر روئینی به‌عنوان رئیس مجموعه داروخانه‌هاي دانشكده داروسازي و داروخانه‌هاي بيمارستاني دانشگاه، وی را چهره‌ای شناخته‌شده در دانشکده داروسازی و دانشگاه عنوان کرد و گفت: امیدوارم با کمک و مساعدت هیئت‌رئیسه و دانشگاه، همکاران دانشکده داروسازی، دوستان خود در حوزه دارویی کشور و دانشگاه و همچنین بهره‌مندی از تجربیات دکتر غلامی،  بتوانید مشکلات احتمالی حوزه دارو را  در مجموعه بستری بیمارستان‌ها مانند گذشته برطرف و کاری کنید که بیماران و نیازمندان واقعی دانشگاه بیشترین سود را ببرند.
 وی ضمن قدردانی  ویژه از تلاش‌های ارزشمند دکتر غلامی در طول این سال‌ها گفت: حتماً جلسه‌ای برای تکریم خدمات ایشان برگزار خواهیم کرد. دکتر غلامی در طول سالیان طولانی برای این مجموع زحمات بسیاری را متقبل شدند و زیرساخت‌های متعددی را ایجاد کردند.
دکتر کریمی مدیریت‌های طولانی‌مدت را موجب خستگی افراد دانست و گفت: این موضوع در مورد دکتر غلامی هم صدق می‌کرد و ایشان مکرراً از این مسئولیت ابراز خستگی کردند. بشخصه ضمن اعتقاد به توانایی‌های دکتر غلامی و اینکه ایشان فردی پرتوان، دارای سلامت نفس و همراهی برای دانشگاه هستند اما معتقدم باید در مدیریت مجموعه‌ها تغییر و تحول ایجاد کرد و از توان مدیریتی افراد دیگر کمک گرفت. سایر همکاران نیز باید با این جابه‌جایی‌ها همراهی بیشتری داشته باشند تا به نتیجه مطلوب برسیم.
رییس دانشگاه با اشاره به انتصاب جدید رییس بیمارستان سینا گفت: بیمارستان سینا از مجموعه‌های فعال دانشگاه است. درگذشته که من دانشجو و رزیدنت این بیمارستان بودم شهرت آن به تروماتولوژی و اورژانس تصادفات بود ولی امروزه با پیوستن بسیاری از همکاران به بخش‌های مختلف داخلی، این بیمارستان از پتانسیل بالایی برخوردار است.
دکتر کریمی با اشاره به قدمت بیمارستان سینا آن را از بیمارستان‌های پرتلاش در حوزه آموزش و خدمت‌رسانی در جنوب شهر تهران دانست و گفت: این بیمارستان با بیش از 150 سال قدمت به‌عنوان اولین بیمارستان رسمی کشور شناخته می‌شود.
وی افزود: بیمارستان سینا، در طول 43 سالی که با محیط آشنا هستم مراحل مختلفی را  طی کرده و افراد بسیاری در جایگاه‌های مختلف این بیمارستان تلاش کردند تا به موقعیت کنونی برسد.
دکتر کریمی با اشاره به فرسودگی ساختمان بیمارستان سینا و مراحل مختلف پیشرفت آن در دوره‌های مختلف گفت: در دوره‌ای دکتر زرگر تلاش بسیاری کرد تا توانست ساختمان نزدیک بیمارستان سینا را که مصوبه شورای انقلاب وقت بود در اختیار این بیمارستان قرار دهد. در دوره‌ای برای بازسازی این ساختمان دوستان دیگر تلاش کردند و در این دوره هم دکتر پورمند بار بسیاری از مشکلات بیمارستان را بردوش داشتند.
دکتر کریمی ضمن قدردانی از زحمات دکتر پورمند برای پیشرفت بیمارستان سینا گفت: دکتر پورمند با برخورداری از همه صفات خوب خود، ارتباط مؤثر با نهادهای بیرون از بیمارستان و  جذب کمک‌های فراوان، در پیشرفت بیمارستان در سال‌های اخیر بسیار مؤثر بودند که باید از ایشان تشکر خاص و ویژه نمایم.

بررسی دستور جلسه

در ادامه دکتر بدو رییس مرکز طبی کودکان ضمن گرامیداشت یاد اساتید درگذشته این مرکز، به بیان فعالیت‌های آن پرداخت و گفت: مرکز طبی کودکان با 349 تخت فعال و ضریب اشغال حدود 100 درصد، به حدود 120  هزار مراجعه به اورژانس و  بیش از 25 هزار بیمار بستری در سال 96 خدمت‌رسانی کرده است.
وی با اشاره به راه‌اندازی MRI در مرکز طبی کودکان از مرداد 1396 و کمک به رفع نیازهای این بخش گفت: برخی از خدمات این مرکز مانند بخش پیوند سلول‌های بنیادی با 9 تخت مراقبت ویژه، مراقبت‌های ویژه صرع مقاوم به درمان، راه‌اندازی نخستین پلاسمافرزیس کودکان،  اقدامات نوین آندوسکوپی و  همچنین عمل جراحی قلب باز شیرخواران منحصربه‌فرد است.
رییس مرکز طبی کودکان کسب درجه‌یک در ارزیابی اعتباربخشی و رتبه برتر در کنترل عفونت را بخشی از افتخارات این مرکز دانست و افزود:  در کنار 81 دستیار تخصصی کودکان، دستیاران فوق تخصصی و فلوشیپ نیز در 10 رشته فوق تخصصی وابسته به کودکان و یک‌رشته وابسته به جراحی، همچنین پنج رشته فلوشیپ آموزش می‌بینند.
دکتر بدو با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی و برنامه‌های توسعه‌ای بیمارستان ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های دانشگاه و تعاملات بین بخشی، چالش‌های پیش روی این مرکز شامل ارجاعات هماهنگ نشده پرهزینه و مشکلات بیمه‌ای، تعیین تکلیف سپتیک بیمارستان، تکمیل پروژه کلینیک ویژه و توسعه اورژانس و... برطرف شود.
پس از بحث و بررسی اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه در خصوص  اقدامات مرکز طبی کودکان، دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه به بخشی از برنامه‌های در دست اقدام این معاونت اشاره کرد. بهره‌مندی از حضور داوطلبانه اساتید بازنشسته، مدیریت فضای فیزیکی و کنترل هزینه‌ها، ترویج فرهنگ وقف و برنامه‌ریزی در جهت خودمراقبتی ازجمله موضوعاتی بود که توسط معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه مطرح شد.
سپس اعضای هیئت‌رئیسه نظرات و پیشنهاد‌های خود را در زمینه موضوعات مطرح‌شده بیان کردند.

جمع‌بندی

دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز در جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، با تأکید دوباره براینکه مدیریت دانشگاه، در اداره بیمارستان‌ها و راه‌اندازی پروژه‌های جدید آن‌ها دخالت مستقیمی ندارد و رییس بیمارستان تصمیم‌ساز اصلی و همه‌کاره بیمارستان است افزود: این رییس بیمارستان است که باید بداند چطور کمک نهادهای خارج از دانشگاه را به سمت نیازهای بیمارستان هدایت کند. در پروژه کلینیک ویژه مرکز طبی نیز دانشگاه هیچ دخالتی ندارد اما به‌عنوان واسطه کمک می‌کند تا اعتباری که به این منظور به‌حساب دانشگاه واریز می‌شود به پروژه اختصاص پیدا کند.
رییس دانشگاه بابیان اینکه اداره بیمارستان باید توسط رییس آن انجام شود افزود: فرآیند جذب کمک‌های خیرین باید برحسب نیازهای بیمارستان باشد. باید رییس بیمارستان با تعامل هیئت‌علمی خود نیازسنجی کند و آن را به اطلاع خیرین برساند تا کمک‌های خیرین به سمت نیازهای واقعی بیمارستان هدایت شود. در غیر این صورت مانند بیمارستان امام خمینی، با پروژه‌های نیمه‌تمام بسیاری مواجه خواهیم شد که سال‌ها روی دست بیمارستان می‌ماند.
دکتر کریمی با تأکید بر ساماندهی مراکز تحقیقاتی در بیمارستان‌ها گفت: درست است که تحقیقات در کنار بالین لازم و ضروری است اما برخی از مراکز تحقیقاتی به محلی برای حضور اساتید پس از بازنشستگی تبدیل‌شده است.  بازنشستگی راهی است که  همه باید طی کنیم و من اعتقاد بسیاری به احترام افراد پیشکسوت دارم ولی باید راه را برای جوان‌ترها باز کرد.
رییس دانشگاه با اشاره به ویژگی‌های برجسته دکتر بدو، یکی از عوامل موفقیت وی را حضور همیشگی در مرکز طبی کودکان دانست و گفت: باوجود همه مسائل، باید از شرایط و امکانات موجود حداکثر استفاده را کرد.
دکتر کریمی با اشاره به مسئله سپتیک مرکز طبی کودکان، تصریح کرد: تعیین تکلیف در این مورد، نیاز به هماهنگی با سازمان‌های خارج از دانشگاه دارد لذا باید محدوده زمانی را مشخص کنید تا این مشکل هر چه زودتر برطرف شود.
وی در خصوص افزایش ارجاع بیماران به مرکز طبی کودکان با توجه به محدودیت‌های بیمه پیشنهاد داد: ازآنجاکه این مرکز بیماران ارجاعی تخصصی و فوق تخصصی بسیاری دارد؛ لیستی از بیماران ارجاع شده تهیه کنید تا برای تصمیم‌گیری در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
رییس دانشگاه ضمن تشکر از دکتر بدو در اداره خوب مرکز طبی کودکان گفت: طرح مسائل واحدهای مختلف در هیئت‌رئیسه دانشگاه و بیان نقطه نظرات اعضای هیئت‌رئیسه، کمک بسیاری به برطرف شدن آن‌ها می‌کند.
دکتر کریمی در خصوص موضوعات اجتماعی فرهنگی مطرح‌شده در این نشست گفت: همه اساتید پیشکسوت می‌توانند به محیط بیمارستان رفت‌وآمد کنند و هیچ‌کس اجازه ندارد مانع ورود آنان به محیط دانشگاه شود. در کشورهای پیشرفته دنیا نیز اساتید بازنشسته باوجوداینکه هیچ اختیاری در بخش‌ها ندارند اما می‌توانند به محل کار سابق خود مراجعه کنند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری


  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 77676
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *