• تاریخ انتشار : 1402/04/13 - 12:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 271
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ارائه گزارش فعالیت های بین المللی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه شورای بین الملل دانشگاه

معاون بین الملل دانشگاه، طب ایرانی را گنجینه ای منحصر به فرد دانست که ظرفیت ارزشمندی برای فعالیت های بین المللی است.

جلسه شورای بین الملل دانشگاه در دانشکده طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، جلسه شورای بین الملل دانشگاه با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، مدیران معاونت بین الملل، معاونین بین الملل دانشکده های دهگانه و نیز معاونین دانشکده طب ایرانی، دوشنبه 12 تیر 1402 به میزبانی دانشکده طب ایرانی و در ساختمان احمدیه این دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر رحیمی ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی با تأکید بر این مطلب که دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه بین المللی سازی آموزش عالی و برنامه های بین المللی در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور از جایگاه شاخصی برخوردار است، گفت: جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بین الملل، مرهون زحمات معاونت بین الملل دانشگاه است.

وی در ادامه افزود: دکتر آیتی با درایت و حسن تدبیر گروه بسیار خوب و چابکی از معاونان و مدیران را گرد هم آورده اند و موفق شده اند با برنامه ریزی دقیق و کارآمد، اتفاقات بسیار خوبی را در عرصه بین الملل رقم بزنند.

در ادامه دکتر آیتی، ضمن قدردانی از میزبانی دانشکده طب ایرانی، دکتر روجا رحیمی را از افتخارات دانشگاه برشمرد و گفت: جلسات شورای بین الملل دانشگاه در دور جدید خود، با هدف آشنایی شورا با فعالیت های دانشکده ها و هم اندیشی برای پیشبرد بهتر فعالیت های بین المللی در دانشکده ها برگزار خواهد شد که دانشکده طب ایرانی به عنوان اولین دانشکده، میزبانی این نشست را پذیرفت.

معاون بین الملل دانشگاه در ادامه گفت: دانشکده طب ایرانی بیشترین ظرفیت را برای فعالیت های بین المللی دارد چرا که طب ایرانی، گنجینه و داشته ای منحصر به فرد است که مانند کشورهایی چون هند و چین، می تواند بستر ارزشمندی برای فعالیت های بین المللی و حتی کسب درآمد برای کشور فراهم کند.

در ادامه این نشست، دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی پس از معرفی مختصری از دانشکده طب ایرانی، گزارشی از فعالیت های حوزه بین الملل دانشکده از نیمه سال 1400 تاکنون ارائه کرد.

وی از برگزاری دوره آموزشی ۲۵۰ ساعته برای دانشجویان عرب زبان، ارائه دو واحد درسی طب ایرانی برای دانشجویان بین الملل داروسازی، برگزاری دوره یک هفته ای طب مکمل برای دانشجویان ارشد پرستاری، برگزاری کارگاه سه روزه طب ایرانی در کالج طب اروپایی اتریش توسط اعضای هیأت علمی دانشکده، به عنوان بخشی از فعالیت های معاونت بین الملل دانشکده طب ایرانی یاد کرد.

دکتر بهرام سلطانی همچنین برگزاری اولین کنفرانس و کارگاه اعمال یداوی را به عنوان تجربه ای موفق در حوزه فعالیت های بین المللی دانشکده طب ایرانی ذکر کرد.

معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی تعداد مقالات بین المللی دانشکده را ۸۳ عنوان اعلام کرد که با مشارکت نویسندگانی از سایر کشورها تألیف شده است.

وی همچنین بهره مندی از حضور ۴ استاد مدعو بین المللی، مشارکت در تألیف کتب بین المللی، برگزاری 9 وبینار و 3 کنفرانس آنلاین و 21 ارائه سخنرانی و پوستر در کنگره های بین المللی را از دیگر فعالیت های بین المللی دانشکده برشمرد.

بازدید هیأت هایی از دانشگاه ها و مراکز علمی بین المللی از دانشکده طب ایرانی شامل دانشگاه کولومبو سریلانکا، دانشگاه ماهیدول تایلند، دانشگاه طب چینی پکن، مؤسسه خاورشناسی ابوریحان بیرونی ازبکستان، دانشگاه نایروبی کنیا، و دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه که در اکثر موارد به انعقاد تفاهم نامه های همکاری منجر شده است، بخش دیگری از فعالیت های بین المللی دانشکده بوده است.

دکتر بهرام سلطانی، در ادامه پیرامون چشم انداز فعالیت های بین المللی دانشکده شرح داد و برگزاری مدرسه تابستانه در شهریورماه سال جاری، برنامه آنلاین دیپلم طب ایرانی، سمپوزیوم بین المللی مفردات پزشکی، برنامه های تبادل دانشجو، و برگزاری چندین وبینار تا پایان سال جاری را به عنوان برنامه های پیش روی دانشکده در حوزه بین الملل عنوان کرد.

در پایان اعضای شورای بین الملل دانشگاه به تبادل نظر و ارائه پیشنهاداتی برای انجام فعالیت های بین المللی مشترک با دانشکده طب ایرانی پرداختند.

 

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
  • کد خبر : 237495
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *