• تاریخ انتشار : 1402/08/09 - 08:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 178
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر گتمیری در گردهمایی دانش آموختگان ورودی ۱۳۳۸ دانشکده پزشکی بر استفاده از تجربیات دانش‌آموختگان پیشکسوت در ارتقاء جایگاه فارغ‌التحصیلان جوان تاکید کرد

طبق روال سنوات گذشته دانش آموختگان ورودی سال ۱۳۳۸ دانشکده پزشکی دانشگاه به همت استاد دولتی رییس افتخاری مرکز پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران دور هم جمع شدند و در گفت و گویی صمیمانه به مرور خاطرات خود پرداختند.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با دانش آموختگان در گردهمایی ورودی های سال ۱۳۳۸ دانشکده پزشکی که 7 آبان ۱۴۰۲ در سالن شورای مرکز تحقیقات پوست و جذام برگزار شد، دکتر سیدمنصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن ابراز خوشوقتی از بودن در کنار پیشکسوتان دانشگاه، اشاره ای به فعالیت های بنیاد استاد بهادری کرد و گفت: بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری با حمایت و مشارکت شخص مرحوم استاد بهادری و کمک ها و راهنمایی های دکتر دولتی و همسر فقیدشان و استاد دعایی مدیر مسئول فقید موسسه‌ی فرهنگی و روزنامه اطلاعات، همزمان با هشتادمین سالگرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه تاسیس شد.
وی ادامه داد: دفتر ارتباط با دانش آموختگان از ابتدای تاسیس همواره سعی کرده با تمام فارغ التحصیلان رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیراپزشکی ارتباط صمیمانه ای داشته باشد.
دکتر گتمیری تلاش های فرهنگی در حوزه تقدیر از افرادی که در خدمت علم و ارتقا سلامت مردم بوده اند را از اهداف دفتر دانش آموختگان و بنیاد استاد بهادری خواند و افزود: معرفی پیشکسوتان و بهره‌مندی دانشجویان جوان از تجربیات آنها در مسیر موفقیت هایشان به عنوان یک فرد مسئولیت پذیر و متعهد نیز از دیگر فعالیت های این دفتر و بنیاد بوده است.
وی همچنین کمک های مالی به دانشجویان کم برخوردار و برگزاری گردهمایی های سالانه دانش آموختگان دانشگاه را از دیگر فعالیت های این دفتر برشمرد.
دکتر گتمیری ادامه داد: افرادی که در این دانشگاه درس خوانده اند خود متوجه نیاز هایی که گاها گریبانگیر دانشجویان از لحاظ تحصیلی و اقتصادی می شود، هستند و در این زمینه کمک های شایانی انجام داده اند.
وی افزود: بنیاد استاد بهادری نیز یکی از نهادهایی است که برای رفع نیاز های دانشجویان از کمک های خیرین و گاها پیشکسوتان دانشگاه بهره می گیرد.
دکتر گتمیری با اشاره به چگونگی راه اندازی این بنیاد گفت: بنیاد استاد بهادری به عنوان یک NGO و سازمانی غیر دولتی، زیر نظر وزارت کشور، وزارت علوم و وزرات بهداشت برای رفع برخی نیازهای دانشجویان و دانشگاه فعالیت می کند و همیشه بر این امر طبق درخواست مرحوم استاد بهادری تاکید داشته و خواهد داشت.
وی در ادامه سخنان خود به کمک های مالی و معنوی و راهنمایی های استاد دولتی در آغاز کار بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری تا به امروز اشاره کرد و گزارشی از ابتدای تاسیس این بنیاد و همچنین کمک های اهدایی تا به امروز را در اختیار حضار قرار داد.
دکتر گتمیری در پایان گفت: حضور شما در محیط دانشگاه بسیار پربرکت است. امیدواریم دانشجویان جوان  از راهنمایی ها و تجربه شما در حوزه علم و دانش بهره‌مند شوند.
در ادامه دکتر یحیی دولتی استاد پیشکسوت دانشگاه گفت: ورودی های ۱۳۳۸ از بهترین و ناب ترین دانشجویان دانشکده پزشکی بودند و خدماتی که آنها منجمله دکتر اکبرنیا و دکتر جمشیدنژاد به همراه همسرانشان به این دانشگاه و بنیاد ارائه داده اند مثال زدنی است. همچنین کمک هایی که دوستانمان از خارج از کشور برای ساخت درمانگاه و رفع نیازهای دانشجویان کرده اند در کمتر دوره ای اتفاق افتاده است که قطعا ماندگار خواهد بود.
وی ضمن گرامیداشت یاد استاد بهادری و یادآوری سخنی از ایشان که تاکید داشت این دفتر را به جایگاه خود برسانید، خاطر نشان کرد: همه فارغ التحصیلان دانشگاه تهران باید تصور کنند که دو مادر دارند یک مادر فیزیولوژیک و مادر دیگر دانشگاه و خوب طبیعی است که مادر را نباید فراموش کرد. فارغ التحصیلان می توانند با عضویت در alumni در احیای سنت کمک به دانشگاه قدم های مهمی بردارند.
دکتر دولتی ادامه داد: یکی از بهترین کارهایی که من انجام داده ام و از انجام آن خوشحالم اهدای کلینیکی است که با زحمت خود آنرا به ثمر رسانده ام و معتقدم با ارزش ترین ثروتی‌است که از من باقی می ماند و امیدوارم همگی بر این گونه کارها همت بورزیم.
پس از سخنرانی ها، حاضران از خاطرات خود و خانواده هایشان و دلتنگی هایشان باهم صحبت کردند.

  • گروه خبری : دفتر ارتباط با دانش آموختگان
  • کد خبر : 249862
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *