• تاریخ انتشار : 1402/05/30 - 16:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 667
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی

دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران باید در زمینه تولید انبوه محصولات و پیوستن به زنجیره تامین جهانی الگو باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، تاکید کرد در زمینه تولید انبوه محصولات و پیوستن به زنجیره تامین جهانی باید الگو باشیم.

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بازدید 30 مرداد 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه نگاه دانشگاه به فناوری نگاهی استراتژیک است گفت: پیش از اینکه مسئولیت دانشگاه را بر عهده بگیرم ابعاد مختلف نظام سلامت، علل موفقیت‌ها، شکست‌ها و چالش‌های آن را بررسی و برنامه ای را تدوین کردیم که اکنون در دانشگاه درحال انجام است. 
رئیس دانشگاه با تأکید بر نگاه فناورانه و فعالیت‌های مستمر دانشگاه در این حوزه گفت: به‌منظور توسعه فناوری در دانشگاه، پارک علم  و فناوری «شهید سلیمانی» به‌عنوان مکان منحصربه‌فردی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان به‌زودی افتتاح می‌شود.
وی تأسیس دانشگاه سبطین در کشور عراق را یکی از دستاوردهای بزرگ دانشگاه عنوان کرد و افزود: نخستین‌بار است که دانشگاهی در کشور موفق شده یک برنامه جامع و کامل برای ایجاد شعبه بین‌الملل ارائه دهد.
دکتر قناعتی افزود: با تأسیس این دانشگاه، کشور عراق از ما خواسته است تجربیات نظام سلامت و الگوی پارک علم و فناوری شهید سلیمانی را به آنان منتقل و کارخانه داروسازی را در آن کشور ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری، «دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد علوم پزشکی است» تصریح کرد: خوشبختانه جایگاه فعالیت های‌ پژوهش‌های دانشگاه مشخص است. پژوهش‌ها باید در راستای علم نافع باشد زیرا مصرف‌کننده محصولات ما جامعه است. از این رو در زمینه تولید انبوه محصولات و وارد شدن به زنجیره تامین جهانی باید  الگو باشیم.
در ادامه دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی،  با معرفی قابلیت‌های تجهیزات تولید شده پژوهشکده، به حمایت‌های معاون علمی رئیس‌جمهور از توسعه فعالیت‌های این مرکز اشاره کرد و افزود: با توجه خاصی که به مزایا و قابلیت‌های ربات سینا شده نیاز است تا با حمایت‌های ویژه به‌سرعت تست‌های بالینی آن انجام شود و به مرحله صنعتی برسد. همچنین با حمایت معاون علمی رئیس‌جمهور، مقرر شد چند دستگاه سی‌تی‌اسکن صنعتی ساخت این مرکز، برای استفاده محققان نصب شود.
وی با اشاره به حمایت از پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی برای تبدیل‌شدن به مرجع آزمون‌های بالینی تجهیزات پزشکی گفت: با این اقدام فناوران شرکت‌های دانش‌بنیان برای انجام تست‌های فنی و آزمون بالینی محصولات خود به این مرکز مراجعه می‌کنند؛ تا این تست‌ها  بر اساس پروتکل‌های مورد وثوق وزارت بهداشت انجام و همچنین فرایند مجوزگیری تسریع و تسهیل شود و چارچوب رسمی و علمی برای تولیدات تجهیزات پزشکی فراهم آید. 
دکتر دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اهمیت حوزه سلامت گفت: این که بستری وجود داشته باشد تا افراد در دل تجربه و واقعیت، تبدیل به تولیدکننده حوزه تجهیزات پزشکی شوند ارزشمند است و این می‌تواند الگوی خوبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد.
معاون علمی، فناوری رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت از اساتید جوان  در حوزه فناوری و تولید بومی موردنیاز کشور گفت: از تولید و توسعه تجهیزات پزشکی این مرکز و همچنین کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور برنامه‌ریزی راهبردی و پویا حمایت می‌کنیم. 
توضیح اینکه، دکتر آی، استاد و دکتر قدیری دانشیار گروه فیزیک پزشکی درباره دستگاه‌های پیشرفته ساخته شده در حوزه تشخیص و درمان این مرکز توضیح دادند. دکتر بهره‌مند پایه‌گذار ربات جراح داوینچی در کشور مجارستان نیز در ارتباط تصویری، نظرات خود را درباره مزایای ربات جراح سینا بیان کرد. 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,بازدیدها
  • کد خبر : 243422
فیلم بردار
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *