• تاریخ انتشار : 1402/11/14 - 10:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با موضوع نمک و لبنیات در مرکز شیخ احمد کافی، اکبرآباد و شاه‌آبادی

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با موضوع نمک و لبنیات خبر دادند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم با موضوع مصرف صحیح نمک و لبنیات الهه نکوئی، کارشناس تغذیه مرکز شیخ احمد کافی روز چهارشنبه 11 بهمن 1402 کلاس آموزشی را برای والدین مهدکودک سرای محله خزانه برگزار و در خصوص نمک دریا تصفیه نشده است که دارای انواع ناخالصی‌ها ازجمله فلزات سنگین است که خطر سرطان‌زایی آن‌ها به اثبات رسیده است. نمک دریا مثل دیگر نمک‌ها حاوی سدیم هستند و سدیم باعث افزایش فشارخون می‌شوند پس مصرف بیش‌ازحد تمامی نمک‌ها باعث افزایش فشارخون می‌شوند و کمبودید باعث کاهش بهره هوشی کودکان می‌شود پس برای تأمین این عنصر ضروری است فقط از نمک تصفیه‌شده یددار استفاده شود  و مصرف شیر و لبنیات خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.
در این روز الهام عبدالحسنی، کارشناس تغذیه مرکز شاه‌آبادی کلاس آموزشی را برای مراجعان سرای محله وصفنارد برگزار و در این جلسه در خصوص فواید نمک یددار، مضرات نمک دریا و نمک‌های رنگی و فواید لبنیات مطالبی را بیان و کوثر خان بابائی، کارشناس تغذیه مرکز اکبرآباد کلاس آموزشی برای مربیان مدرسه پسرانه دکتر نصیری برگزار و در خصوص کاهش نمک مصرفی ، استفاده از نمک تصفیه‌شده یددار ، مضرات نمک دریا و مصرف نان سالم کم‌نمک سبوس‌دار مطالبی را بیان کرد.

 

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 258331
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر