اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/10/25 - 14:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 8083
  • زمان مطالعه : 17 دقیقه

درخشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی علاوه بر کسب رتبه نخست توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهار محقق در حیطه‌های علوم بالینی و سلامت و علوم پایه، سه مرکز تحقیقاتی و یک مجله از این دانشگاه برگزیده شدند.

گالری عکس برنا نیوز

گالري عکس خبرگزاري ايرنا


گالری عکس خبرگزاری ایسنا
 

گالری عکس خبرگزاری مهر 

گالري عکس وب دا

دريافت فيلم
در این جشنواره که با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز دوشنبه 25 دی 96  در تالار امام دانشگاه علوم پزشکی  شهید بهشتی برگزار شد، از برگزیده ها قدردانی شد.
در این دوره از جشنواره، از مجموع دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در بخش حقیقی 4 برگزیده در گروه علوم بالینی و سلامت، 5 برگزیده در بخش علوم پایه، در گروه محققین جوان و دانشجو یک برگزیده و در گروه پژوهش برتر نیز یک برگزیده معرفی شدند. در بخش نهادهای حقوقی نیز 3 دانشگاه، 6 مرکز تحقیقات، یک پژوهشکده، 3 کمیته تحقیقات دانشجویی و 2 نشریه برگزیده شدند.
در این جشنواره، دکتر عباسعلی کریمی به‌عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران‌ که رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تیپ یک را کسب کرد، مورد قدردانی قرار گرفت.
همچنین از دکتر محمدعلی منصورنیا به‌عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم بالینی و سلامت، دکتر احمدرضا دهپور رتبه اول گروه محققان علوم پایه پزشکی، دکتر صدف قاجاریه‌سپانلو رتبه دوم گروه محققان علوم پایه پزشکی، دکتر مرتضی محمودی پژوهشگر برتر علوم پایه پزشکی قدردانی شد.
از بین 6 مرکز تحقیقاتی برگزیده نیز سه مرکز تحقیقاتی غدد و متابولیسم، بیماری‌های غیرواگیر و مولتیپل اسکلروزیس از دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزیده شدند و دکتر مهرداد معاون پژوهشی پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه به نمایندگی از رییس مرکز، دکتر رضایی دبیر مرکز تحقیقات غیرواگیر به نمایندگی از رییس مرکز و دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و رییس مرکز تحقیقات مولتیپل اسکلروزیس مورد قدردانی قرار گرفتند.
در بخش نشریات علوم پزشکی برگزیده نیز دکتر نگارنده سردبیر مجله فارسی زبان حیات دانشگاه به‌عنوان نشریه برتر برگزیده شد.



افتخار هر ایرانی به پیشرفت  پزشکی کشور
به گزارش ایرنا، دکتر اسحاق جهانگیری در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی که در تالار امام خمینی این دانشگاه برگزار شد، افزود: آمریکا و خصوصاً رییس‌جمهوری فعلی آن‌که برخی آمریکاییان به دلیل عدم تعادل پیشنهاد کرده‌اند به مراکز درمانی مراجعه کند، در طول یک سال گذشته فشارهای متعددی را با هماهنگی صهیونیست‌ها و برخی کشورهای عرب به ایران وارد می‌کند.
وی ادامه داد: به فضل الهی تمام فشارها و برنامه‌های آن‌ها با شکست روبرو شده است.
معاون اول رییس‌جمهوری خاطرنشان کرد: آخرین بار تصمیم رییس‌جمهوری آمریکا در رابطه با موضوع برخی از نارضایتی‌ها در داخل کشور بود که تلاش کرد آن را به شورای امنیت ببرد.



جهانگیری گفت: ده برابر از این تظاهرات در کشور آمریکا اتفاق می‌افتد که طبیعی است و یک مورد آن در سطح بین‌المللی مطرح نمی‌شود. آمریکا فکر می‌کرد با این اقدام به ایران فشار می‌آورد ولی اعضای شورای امنیت سازمان ملل جلسه را به نشستی علیه آمریکا تبدیل کردند که چرا این کار را انجام می‌دهد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات آمریکا در خصوص برجام بود که در رابطه با عدم پایبندی به تعهداتش اظهارنظر و تلاش می‌کند تا فضای ایران را نامطمئن برای کار درست کند. چراکه می‌داند مسئله اصلی ایران بیکاری، معیشت و رفاه مردم است و راه‌حل آن ایجاد آرامش و ثبات و امنیت در کشور است.
معاون اول رییس‌جمهوری گفت: برای سرمایه‌گذار مهم‌ترین مسئله وجود فضای آرام است و این کشور طبق برنامه‌ریزی‌های پیش‌بینی‌شده هرسال باید 65 میلیارد دلار منابع جذب کند ولی آمریکا در هر فضایی تلاش می‌کند تا زهر خود را بریزد و اوج خباثت خود را به ملت نشان دهد و بگوید این کشور محل خوبی برای سرمایه‌گذاری نیست.
جهانگیری تصریح کرد: راه‌حل من این است که وحدت و انسجام را نشان دهیم و گفت‌وگوهای ملی در سطح کشور راه بیفتد و نشان دهیم هیچ‌کس قادر نیست جریان دیگر را حذف کند.
وی گفت: عقل برای این موقع است و حکم می‌کند درزمانی که در چنین شرایطی هستیم دست‌به‌دست هم دهیم و اگر در داخل مشکلات، گله‌ها و نقد تند وجود دارد، در حال حاضر نیازمند نمایش وحدت و انسجام بزرگ در داخل کشور هستیم.
معاون اول رییس‌جمهوری اضافه کرد: فکر می‌کنم این فرصت‌های استثنایی و نیروی انسانی توانمندی که در کشور وجود دارد، کشور قادر است مسائل و مشکلات خود را حل کند.
جهانگیری گفت: مدیران کشور باید باانگیزه پای‌کار بایستند و وزیر بهداشت یکی از مدیرانی که در دولت یازدهم با حضور به‌موقع از اقصی نقاط کشور دیگر مدیران را به کار و فعالیت وا‌می‌داشت و امیدواریم همچنان ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: مدیران باید با حضور تمام‌وقت پای‌کار بایستند و اگر کسی احساس کرد مدیر چنین شرایطی نیست، میدان را به دیگری که علاقه‌مند به آینده کشور است، واگذار کند تا کار را پیش ببرد.
معاون اول رییس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سیاست‌هایی که برای تولید علم و فناوری اتخاذ شد رتبه ایران را افزایش داد و این سیاست‌ها می‌تواند موجب رشد و شکوفایی کشور شود.
جهانگیری بابیان اینکه اداره کشور با منابع طبیعی به آخر خط رسیده است، گفت: اگر فکر می‌کنیم از طریق فروش منابع نفت و گاز می‌توان کشور را اداره کرد، کار غیرواقعی و دشواری است و در سال‌های آینده غیرممکن است.
وی افزود: بهترین روش، اتکا به مغز دانشمندان خود و نیروهای انسانی است. باید شرکت‌های دانش‌بنیان در اولویت قرار گیرد. اتفاقی که در برخی شرکت‌ها می‌افتد، جهت را نشان می‌دهد که با حداقل سرمایه به‌سرعت بزرگ می‌شوند و ایجاد اشتغال می‌کنند.
معاون اول رییس‌جمهوری خاطرنشان کرد یقیناً راهبرد زیرساخت اصلی متکی به تحقیق و پژوهش است که باید پژوهش در کشور نهادینه شود.
جهانگیری گفت: در حوزه پزشکی به دلیل پیوند عمیق که بازندگی مردم و سلامت مردم دارد، می‌تواند در موضوع پژوهش نقش محوری‌تری داشته باشد و جشنواره رازی در طول سال‌های گذشته از اعتبار علمی ممتازی برخوردار شده است.
وی افزود: دو نکته اصلی وجود دارد که یکی حرفه پزشکی و پزشکی ایران است که توانسته به نقطه‌ای برسد که امروز هر ایرانی به آن افتخار می‌کند. زمانی که مجلس بودیم دغدغه داشتیم بودجه‌ای برای اعزام بیماران کلیوی به خارج تعیین کنیم ولی امروز توانمندی پزشکی ایران به نقطه‌ای رسیده که در جهان پذیرفته‌شده است و خیلی از بیماران کشورهای منطقه برای درمان به مراکز درمانی ایرانی مراجعه می‌کنند.
معاون اول رییس‌جمهوری ادامه داد: بحث دوم خدمات طرح تحول سلامت است که اجرای این طرح کار بزرگی بود و ریسک بزرگی داشت و نیازمند شجاعت و تصمیم‌گیری بود.
جهانگیری افزود: کشوری که می‌دانست در تحریم و با محدودیت منابع روبرو است ولی با اتکا به توانمندی و فرصت‌های کشور این طرح را در دستور کار قراردارد که توفیقاتی برای کشور داشت و هزینه‌های مردم را به‌شدت کاهش داد.
وی تصریح کرد: به ملت اطمینان می‌دهم این طرح از دستور کار دولت کنار نخواهد رفت و جزو اولویت‌های اصلی دولت و مردم خواهد بود. مهم این است که راهکاری پیدا کنیم که مشکلات طرح را برطرف کنیم.
معاون اول رییس‌جمهوری خاطرنشان کرد: جامعه، دولت و نظام امروز با مسائل و تنگناهای مختلف روبرو است و آنچه همه می‌دانیم فرصت‌های بسیار خوبی در اختیار ایران است که اگر خوب استفاده کنیم قادر هستیم همه تنگناها را برطرف کنیم.
جهانگیری در این مراسم با تسلیت به جانباختن 32نفر از کارکنان شرکت ملی نفت‌کش گفت: حادثه تلخی است که در تاریخ دریانوردی دنیا جز موارد استثنا است که در اولین حرکت انفجاری عظیمی بوجود آید که در همان لحظه اول که خبر را شنیدم به سفیرمان در چین اعلام کردم آنچه در توان است به کار گرفته شود.
وی افزود: در همان لحظه اول وزارت امور خارجه ایران را از کشورهای منطقه که در این اتفاق توانایی کمک داشتند، درخواست کمک کرد، اگرچه ازنظر کارشناسی گفته می‌شد به خاطر انفجار و گازهای سمی کسی زنده نخواهد بود ولی نخواستیم امید خود را قطع کنیم و با همه تلاش‌ها متأسفانه کشتی غرق شد و دسترسی به پیکرهای عزیزانمان غیرممکن است که این اتفاق را خانواده‌ها و ملت ایران تسلیت عرض می‌کنم.

تشکر وزیر بهداشت از محققان کشور برای ارتقای علمی با همه کمبودهای اعتباری
به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از میزان اختصاص اعتبارات پژوهشی در کشور، گفت: براساس آمارهای اعلام‌شده از همه محققانی که برای اعتلای کشور تلاش کرده‌اند، تشکر می‌کنم.



دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی با ابراز تأسف از فوت هم‌وطنانمان در کشتی نفت‌کش افزود: در حالی 32 نفر از هم‌وطنان ما در این حادثه جان باختند که میزان تلفات کشور در تصادفات 1.5 برابر این میزان است، ضمن آنکه ما تلفاتی را براثر آلودگی‌های هوا و نزاع‌های خیابانی داریم.
وی با تأکید بر اینکه جلوگیری از این حوادث با توجه به توصیه‌های دانشمندان قابل‌پیشگیری است، اضافه کرد: بزرگ‌ترین مصیبت بشر جهل و نادانی است و اگر بشر گرفتار خودخواهی، شیفتگی و طمع است، ناشی از نادانی وی است و بدون تردید کشورهای پیشرفته فرصت‌های بیشتری برای کسب آگاهی‌ها فراهم کرده‌اند.
هاشمی با تأکید بر اینکه ایران در علم و فناوری یکی از مهم‌ترین محورهای مطرح است، ادامه داد: ولی متأسفانه در عمل، کم‌تر برای حوزه‌های پژوهش و تحقیقات هزینه کردیم و علیرغم اینکه در اسناد بالادستی کشور که مهم‌ترین آن سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بوده است و باید 2 درصد از اعتبارات کشور در امر پژوهش هزینه شود، ولی در عمل این میزان کمتر از حد مصوبات است.
وی ابراز امیدواری کرد که در کشور بیش از گذشته به علم و فناوری توجه شود.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به‌شتاب علمی کشور، گفت: زمانی که در وزارت بهداشت مشغول فعالیت شدم، مشاهده کردیم شتاب علمی کشور رشد خوبی دارد و درصدد بودیم تا این فراز را حفظ کنیم.
وزیر بهداشت، اضافه کرد: با توجه به آمارهای منتشرشده، از همه محققان به خاطر تعصب ملی و علاقه‌مندی به پیشرفت کشور تشکر می‌کنم، چراکه این محققان تلاش‌های زیادی را برای اعتلای کشور انجام داده‌اند.
هاشمی ابراز امیدواری کرد که حوزه پژوهش‌های پزشکی در ریلی قرار گیرد که بتوانند از سنگ‌های موجود در مسیر مردم و جامعه عبور کنند.
وی با اشاره به برخی از مشکلات ایجادشده در حوزه‌های پزشکی، گفت: در خوزستان مشکل تنفسی برای مردم این شهرستان ایجاد شد و دچار حمله آسماتیک شدند به‌گونه‌ای که ما در کمتر از 2 روز بالغ‌بر هزاران بیمار را پذیرش کردیم.
وزیر بهداشت بابیان اینکه در ابتدا تصور می‌شد که این امر ناشی از باران اسیدی است،‌ ادامه داد: ولی مطالعات ما نشان داد که این حمله آسماتیک ناشی از کاشت نوعی درخت بوده که توسط شهرداری در خوزستان کاشته شده که با هرس کردن مناسب این درختان این مشکل برطرف شد.
هاشمی همچنین به موضوع پارازیت و اثرات آن بر روی سلامت مردم اشاره کرد و افزود: به دلیل نگرانی‌های موجود با دستور رئیس‌جمهور مطالعاتی را در این زمینه آغاز کردیم و به‌کرات به ما اعلام شد که در صورت مضر بودن این امواج موظف هستیم به مردم اطلاع‌رسانی کنیم.
وی نمونه‌ای دیگر از مشکلات کشور را آلودگی آب تهران نام برد و افزود: بر اساس دستور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، این امر پیگیری شد و با بهره‌برداری سد ماملو این مشکل نیز برطرف شده است.

حضور 530 دانشمند برتر در کشور

به گزارش ایسنا، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابیان اینکه از 3307 شرکت دانش‌بنیان، 914 شرکت در حوزه سلامت فعالیت دارند،‌ گفت: ایران در زمینه معرفی دانشمندان یک درصد برتر رشد 5 برابری داشته است که باید زمینه را برای فعالیت این افراد فراهم کنیم.
دکتر رضا ملک‌زاده با اشاره به اهداف اسناد بالادستی کشور،‌ افزود: در اسناد بالادستی قرار بود کشور تا سال 1404 رتبه اول ازنظر آموزش و پژوهش در منطقه شود و دانشگاه‌های کشور بتوانند به رتبه‌های زیر 200 برسند.



وی بابیان اینکه در این زمینه شاخص‌هایی در برنامه‌ها تعیین شد، اظهار کرد: افزایش همکاری‌ها و طراحی و اجرای نقشه‌های راه تحقیقات ازجمله شاخص‌هایی بوده است که در برنامه‌های توسعه‌ای به آن توجه شده است.
ملک‌زاده با اشاره به وضعیت آموزش و پژوهش کشور، اظهار کرد: ایران در دو بخش سلامت و آموزش پیشرفت‌های زیادی داشته است، به‌گونه‌ای که امروزه دارای نیروی انسانی خوبی و بازاری برای توسعه اقتصادی کشور هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت بابیان اینکه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تلاش‌های زیادی برای توسعه حوزه علم و پژوهش شده است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی مرکز ثبت بیماری‌ها،‌ ایجاد مرکز تحقیقات علوم پزشکی ایران، مرکز کنترل سرطان و ایجاد مراکز کهورت ازجمله برنامه‌هایی بوده است که با حمایت دولت اجرایی شده است.
وی با اشاره به راه‌اندازی و برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه ایرانوم در کشور، یادآور شد: علاوه بر آن موفق به ایجاد مراکز تحقیقاتی با ردیف مستقل بودجه شدیم، ضمن آنکه در 10 دانشگاه، آزمایشگاه جامع ایجاد کردیم و در 10 دانشگاه اقدام به راه‌اندازی اتاق تمیز کردیم.
به گفته وی، این پروژه فردا به بهره‌برداری می‌رسد و با بهره‌برداری از آن آزمایش‌ها مربوط به DNA انجام می‌شود.
ملک‌زاده رصد علم و فناوری علوم پزشکی و دسترسی رایگان اعضای هیات علمی به 40 هزار مجله پزشکی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در حوزه پژوهشی عنوان و اضافه کرد: راه‌اندازی نظام نوین اطلاعات پژوهشی پزشکی با عنوان 'نوپا' از دیگر اقدامات ما در این حوزه بوده است و این نظام شامل 12 سامانه می‌شود.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به راه‌اندازی موسسه 'نیماد'، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این موسسه 157 طرح پژوهشی موردپذیرش قرار گرفت، ضمن آنکه دانشگاه‌های کشور به دانشگاه‌های بزرگ دنیا متصل شدند.
وی، ایجاد 153 کمیته اخلاق پژوهشی برای نظارت بر فعالیت‌های علمی را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت نام برد و خاطرنشان کرد: اساس ثروت هر کشور نیروی تحصیل‌کرده آن است که باید تلاش شود از این محققان به‌خوبی حمایت شود و ایجاد زیرساخت‌ها برای تولید محصول و کسب ثروت تلاش شود که در این زمینه اقدام به اجرای برنامه پزشک پژوهشگر کردیم.
وی حمایت از 45 پژوهش تحقیقاتی از سوی محققان جوان را از دیگر اقدامات این وزارتخانه نام برد و گفت: علاوه بر آن درگذشته 108 دانشمند برتر با اچ ایندکس بالا در کشور وجود داشت که این تعداد امروزه به 530 نفر رسیده است که نشان از افزایش 5 برابری در این زمینه دارد.
ملک‌زاده بابیان اینکه ما توانسته‌ایم 10 سال زودتر از افقی که برای ما تعیین‌شده بود، به اهداف موردنظر برسیم، گفت: در سال 2016 ایران با تولید 52 هزار مقاله علمی رتبه‌های خوبی کسب کرد که این امر نشان می‌دهد ایران علاوه بر آن‌که از همه کشورهای منطقه،‌ شمال آفریقا و کشورهای اسلامی پیشی گرفته است، توانسته است ازنظر استنادات نیز از کشورهای منطقه در رتبه بالاتری قرار گیرد.
وی بابیان اینکه ایران فاصله خود را در تولید علم جهانی با کشورهای اروپایی کمتر کرده است،‌ افزود: سهم ایران در تولید علم جهانی 7 صدم درصد بوده است که این میزان به 1.8 رسیده‌ است؛ این عدد نشان می‌دهد میزان تولیدات علم کشور از میزان جمعیت کشور بیشتر شده است.
ملک‌زاده با اشاره به تعداد پژوهشگران برتر کشور، گفت: تعداد پژوهشگران برتر با اچ ایندکس بالا در ایران 1115 نفر است که این تعداد در کشور ترکیه 329،‌ در پاکستان 264 و در مصر 219 نفر می‌شود. این اعداد نشان می‌دهد که ما باید از محققان کشور حمایت کنیم که مهم‌ترین حمایت‌های ما ایجاد زیرساخت‌ها برای فعالیت بیشتر آن‌ها است.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به رشد 5 برابری ایران در معرفی دانشمندان یک درصد برتر دنیا گفت: در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان در حال حاضر 3307 شرکت در کشور ایجادشده است که از این تعداد 914 شرکت در حوزه سلامت فعالیت دارند.
ملک‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت ایران در شاخص‌ نوآوری بابیان اینکه ایران توانسته است جایگاه خود را در این شاخص ارتقاء دهد، بر حمایت بیشتر در این حوزه تأکید کرد.
وی نوآوری را به معنای تبدیل ایده به فناوری دانست و گفت: این امر زمان‌بر است و امیدواریم در این راستا حرکت کنیم، چراکه حرکت در این حوزه در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی با انتقاد از وضعیت بودجه‌های پژوهشی کشور، اظهار کرد: این در حالی است که در دانشگاه‌های علوم پزشکی علاوه بر مشکلات ارائه خدمات درمانی، بودجه کافی برای امر پژوهش ندارند.
اسامی برگزیدگان به نقل از ایسنا:
دکتر رویا کلیشادی رتبه اول گروه محققان علوم بالینی و سلامت
دکتر مصطفی قانعی رتبه دوم گروه محققان کمیته علوم بالینی و سلامت
دکتر پیام طبرسی رتبه سوم گروه محققان علوم بالینی و سلامت
دکتر محمدعلی منصورنیا پژوهشگر برتر گروه علوم بالینی و سلامت
دکتر احمدرضا دهپور رتبه اول گروه محققان کمیته علوم پایه پزشکی
دکتر صدف قاجاریه‌سپانلو محقق رتبه دوم گروه علوم پایه پزشکی
دکتر خلیل آبنوس رتبه دوم گروه علوم پایه پزشکی
دکتر ذات‌الله عاصمی رتبه سوم گروه علوم پایه پزشکی
دکتر مجید غیور مبرهن رتبه سوم گروه علوم پایه پزشکی
دکتر امیر آوان برگزیده گروه جوان علوم پایه پزشکی
دکتر مرتضی محمودی برگزیده پژوهش برتر گروه علوم پایه پزشکی
دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزیده
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران رتبه اول
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی مازندران رتبه اول در دانشگاه‌های تیپ 2
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی شهرکرد برگزیده رتبه اول در دانشگاه‌های تیپ 3
پژوهشکده‌های برتر علوم پزشکی
انستیتو پاستور ایران برگزیده پژوهشکده‌های حوزه سلامت
مراکز تحقیقاتی برتر
مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم
مرکز تحقیقات علوم کاربردی دارویی
مرکز تحقیقات بیماری‌های غیر واگیر
مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی
مرکز تحقیقات مولتیپل اسکلروزیست
مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت
کمیته‌های تحقیقات دانشجویی برتر
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزیده رتبه اول در دانشگاه‌های تیپ 1
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران رتبه اول در دانشگاه‌های تیپ 1
کمیته تحقیقاتی دانشجویی دانشگاه شهرکرد برگزیده رتبه اول در دانشگاه‌های تیپ 3
نشریات برتر علوم پزشکی
نشریات مصوب انگلیسی زبان از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
مجله حیات نشریه مصوب فارسی زبان از دانشگاه علوم پزشکی تهران


  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 73773
کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی