کنگره همگرایی علوم غدد و متابولیسم
دکتر قناعتی: با همگرایی دانش فرصت برای تحقیق، تشخیص و درمان بهینه بیماران فراهم می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنگره همگرایی علوم غدد و متابولیسم با بیان اینکه همگرایی دانش رشد علمی کشور را به همراه دارد گفت: از طریق همگرایی رشتههای علمی میتوانیم فرصتهایی را برای تحقیق، تشخیص و درمان بهینه بیماران فراهم کنیم.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی در کنگره همگرایی علوم غدد و متابولیسم روز چهارشنبه 16 اسفندماه 1402با تاکید بر دستیابی به پیشگامی علمی در جهان گفت: برای رسیدن به این مرحله باید تفکر پویا و فعال داشته باشیم، جایگاه خود را بدانیم و مسائل را بشناسیم و برای آن راه حل ارایه دهیم.
رئیس دانشگاه با اشاره به رشد سریع علم در مقایسه با گذشته گفت: خوشبختانه رشته غدد در مسیر موفقیت و پیشرفت است و در جایگاه پانزدهم بعد از فرانسه قرار دارد.
وی بهمنظور رشد علمی در دانشگاه نکاتی را یادآور شد و گفت: نخست تقویت روابط بینالمللی است که در دو سال گذشته با برنامهریزی های صورت گرفته، تولید مقالات دانشگاه با همکاریهای بینالمللی 20 درصد رشد داشته است که جا دارد در این زمینه از اساتید گرانقدر دانشگاه قدردانی کنم.
رئیس دانشگاه دومین عامل رشد علمی را همگرایی دانش عنوان کرد و گفت: همگرایی دانش موجب رشد علمی دانشگاه و کشور میشود و این امر میتواند فرصتهایی را برای تحقیق، تشخیص و درمان بهینه بیماران فراهم کند.
دکتر قناعتی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی آینده پزشکی را دگرگون میسازد بر لزوم توجه به مقوله هوش مصنوعی در دانشگاه تأکید کرد.
وی رویکرد مسئولیتپذیری و بدهکارانه به جامعه را از دیگر عوامل رشد دانشگاه و کشور عنوان کرد و افزود: با این نگاه وظیفه شخصیمان این است که کمک کنیم کشورمان ارتقا یابد.
ارسال به دوستان