چهارمین کنگره هپاتوپانکراتیکوبیلیری و پیوند کبد
با حضور رییس دانشگاه از دکتر عباس ربانی پایه گذار پیوند کبد در دانشگاه قدردانی شد
دکتر کریمی رییس دانشگاه با حضور در چهارمین کنگره هپاتوپانکراتیکوبلیری و پیوند کبد، با اهدای لوح و نشان دانشگاه از تلاشهای دکتر عباس ربانی استاد پیشکسوت جراحی عمومی و پیوند کبد دانشگاه قدردانی کرد.
گالری عکس
در این مراسم که در دومین روز کنگره پیوند کبد 10 آبان 96 در تالار امام بیمارستان امام خمینی برگزار شد، دکتر جعفریان رییس بخش پیوند کبد پس از ارائه گزارشی از فعالیتهای تیم پیوند کبد دانشگاه و قدردانی از افرادی که در این عرصه تلاش میکنند، از دکتر ربانی بهعنوان بنیانگذار پیوند کبد دانشگاه یادکرد و با قدردانی از تلاش های ایشان گفت: دکتر ربانی در تمامی این سالها، باهمت و حمایت خود این رشته را پیش بردند و به متخصصان جوان اعتماد کردند و با تمام قوا پشت آنان ایستادند.
وی افزود: از سال 74 تا 80 که دو سه پیوند کبد انجام شد و از سال 80 به بعد که تیم پیوند کبد فعالیت جدی خود را آغاز کرد دکتر ربانی از ابتدا همراه ما بودند و شبهای بسیاری از ساعت 2 تا 5و 6 صبح جراحی میکردند و حتی بسیاری از شبها ایشان خودشان جراحی نمیکردند و فقط حضور داشتند برای اینکه ما خیالمان راحت باشد که یک نفر هوایمان را دارد.
رییس بخش پیوند کبد، شخصیت دکتر ربانی را موجب رشد جنبههای مختلف جراحی بخصوص پیوند کبد دانست و افزود: امروز میخواهیم از تلاشهای ایشان در عرصه پیوند کبد قدردانی کنیم و تقدیر اینگونه رقم خورده که این قدردانی با حضور سه رییس پیشین و فعلی دانشگاه از گروه جراحی انجام شود.
دکتر ربانی نیز پس از دریافت لوح، نشان دانشگاه و دیگر هدایای خود گفت: من غافلگیر شدم و از اینکه مورد محبت و لطف دوستان قرار گرفتم و خدا را سپاس میگویم.
وی بابیان اینکه هرآنچه در طول این سالها انجام دادم فقط وظیفه بوده است گفت: هیچوقت انتظار قدردانی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت. بهترین جایزه برای من فعالیت بخش، جوانان فعال در آن و درمان بسیاری از بیماریهای صفراوی است و هرچه پیشرفت این رشته در عرصههای ملی و بینالمللی بیشتر باشد خوشحالی من نیز بیشتر میشود.
استاد پیشکسوت دانشگاه با قدردانی از دکتر کریمی رییس دانشگاه گفت: از دکتر کریمی همکلاسی دوران قدیمی تشکر میکنم. ما در دورانی رشد کردیم و بزرگ شدیم که شاهد ایثار و فداکاری شهدای بسیاری بودیم بنابراین معتقدم هرچقدر هم که تلاش کنیم و کار انجام دهیم در مقایسه با خون شهدا هیچ است.
دکتر ربانی افزود: اگر همت و تلاش و پشتکار دکتر نصیری و دکتر جعفریان و... نبود کار به اینجا نمیرسید. پیوند کبد کاری سخت و نشدنی به نظر میرسید که فقط بااراده و ایمان میشد آن را پیش برد. درست از زمانی که برای تحصیل به خارج از کشور رفتم، بدون هیچ امکاناتی برای راهاندازی این رشته اعلام آمادگی کردم.
وی با قدردانی از اساتیدی که برای راهاندازی پیوند کبد تلاش کردند گفت: دکتر اباسهل با هزینه شخصی خود از راهاندازی این رشته حمایت کرد و دکتر محقق و دکتر میرشریفی نیز همکاری نزدیکی با من داشتند که جادارد از همه آنان تشکر کنم.
در ادامه، دکتر کریمی رییس دانشگاه، با اشاره به سابقه دیرین آشنایی خود با دکتر ربانی گفت: اگر از کودکی در نظر بگیریم حدود 58 سال است که با دکتر ربانی آشنا هستم و از دوران دبستان، دبیرستان، کنکور و ورود به دانشگاه، دوران انقلاب، جنگ، سازندگی و بازنشستگی زودهنگام ایشان را میشناسم.
رییس دانشگاه افزود: شهادت میدهم دکتر ربانی از کودکی تاکنون در هریک از دورانها با جنم، جرات و توانایی بالای خود به خوبی ظاهر شد و آثار مثبتی را از خود باقی گذاشت.
توضیح اینکه کنگره هپاتوپانکراتیکوبیلیری و پیوند کبد از 9 تا 12 آبان به مدت 4 روز با حضور اساتید برجسته ملی و بین المللی در تالار امام برگزار می شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: میثم عطری
ارسال به دوستان