اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/03/18 - 19:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1462
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

افتتاحیه بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی‌شناسی ایران

دکتر قناعتی: سطح پرواز خود را بالاتر ببرید و علمی که به شما تحویل داده می‌شود را با تحقیق و جستجو کامل کنید

بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی‌شناسی ایران و پرورش ایده‌های نوین در شنوایی‌شناسی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در این سمینار که روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، دکتر سید احمدرضا خاتون‌آبادی رئیس دانشکده توانبخشی و استادان و دانشجویان رشته شنوایی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند.
در ابتدای سمینار دکتر قناعتی از حضور در این جلسه و در جمع دانشجویان اظهار خرسندی کرد و با بیان اینکه شما دانشجویان، سرمایه‌های این کشور هستید و نگاه این آب‌وخاک به شماست گفت: این مسئله، مسئولیت شما را به‌ویژه در مشکلات اخیر کشور دوچندان می‌کند.
وی ادامه داد: اگر به تاریخ پرافتخار کشورمان نگاه کنیم، همواره کشور ما افتخارات خود را مدیون زنان و مردانی است که از خود گذشتند تا کشور سرافراز و سربلند باقی بماند، تلفیق فرهنگ ایران و اسلام باعث پیشرفت‌های بسیار زیادی ازلحاظ اجتماعی و فرهنگی شد و تمدنی را ایجاد کرد که امروزه می‌تواند راهگشای بشر باشد.
دکتر قناعتی از لزوم هدفمندی و تعیین نقشه راه سخن گفت و تصریح کرد: اگر انسان نیمی از عمر خود را صرف تفکر و تهیه نقشه راه کند و نیم دیگر آن را در این مسیر حرکت کند بسیار موفق خواهد بود؛ زندگی با هدف بسیار مهم است بنابراین عمرتان را به بطالت نگذرانید و وقت خود را تلف نکنید.

رئیس دانشگاه با تأکید بهره درست از فضای مجازی گفت: استفاده از فضای مجازی هنر می‌خواهد و کسی که هنر استفاده از این فضا را نداند بهره‌ای از آن نخواهد داشت، رسالت فضای مجازی، فایده علمی و سرعت در کسب علم است.

وی در خصوص برگزاری این سمینار و رشته شنوایی‌شناسی افزود: تأمین شنوایی صحیح برای افراد بسیار مهم است، یکی از مشکلات افراد از «خوب گوش نکردن» شروع می‌شود، بنابراین کار شما بسیار مهم است و باید همواره در پی این باشید که سطح پرواز خود را بالاتر ببرید و علمی که به شما تحویل داده می‌شود را با تحقیق و جستجو کامل کنید.
دکتر قناعتی تصریح کرد: دانسته‌های ما در برابر جهل ما بسیار ناچیز است و شاید نقطه‌ای در میان اقیانوس باشد، بنابراین راه پیشرفت و علم برای همه باز است و هیچ محدودیتی برای هیچکس وجود ندارد.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که باید همواره به آن توجه کنید این است که در آموزش بخیل نباشید، من آن میزانی از یاد دادن به دیگران یاد گرفته‌ام را از هیچ روش دیگری یاد نگرفته‌ام، پس هر دانشی که دارید را به دیگران انتقال دهید.
رئیس دانشگاه گفت: نکته بعدی هدف‌گذاری بر روی زندگی است، نگاه معنوی داشته باشید و مراقب آن باشید تا خراب نشود، رابطه خود را با عرفان، موارد شناختی و معارف قطع نکنید زیرا انسان به‌ویژه در سنین بالاتر به آن نیاز دارد؛ سن جوانی انرژی بسیاری دارد و انسان با گذشت سن متوجه اهمیت این موارد در زندگی می‌شود.
دکتر قناعتی در همین راستا به اهمیت احترام به پدر و مادر تأکید کرد و گفت: یکی از مواردی که برای خود من نیز تأسف است دیدار با پدر و مادر است، من همواره در تمام زندگی بر احترام به پدر و مادر تأکید کرده‌ام خودم نیز هر گاه با ایشان ملاقات داشته‌ام دست آنها را بوسیده‌ام اما آنچه برای من حسرت است این است که با آنها به‌واسطه مشغله زیاد کم دیدار کرده‌ام و اکنون که پدرم را از دست داده‌ام حسرت دیدارش را می‌خورم و اشک می ریزم، پس به‌گونه‌ای زندگی کنید که هیچگاه تأسف نخورید.
وی ادامه داد: روند علمی کشور باوجود همه مشکلات و تحریم‌ها روند خوبی است و اتفاقات خوبی افتاده است؛ نگذاریم که سایه تردیدها بر آن غلبه کند، در هر تفکری که هستیم، برای حفظ کشور خودمان تلاش کنیم؛ هیچ عذری برای هیچکس نیست و همواره می‌توان کارهای بزرگ کرد.
دکتر قناعتی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در قسمت فناوری، بیش از صد محصول «های تک» و صنعتی تولید کرده است که این محصولات بسیار ارزشمند هستند.
دکتر قناعتی با اشاره به اینکه کشور ما کشوری اشرافی است و ما در خانواده اشرافی که بزرگانی مثل ابوعلی سینا، رازی و خیام در آن زیسته‌اند زندگی می‌کنیم خاطره‌ای از سخنرانی در وین بیان کرد و گفت: پایه سی‌تی‌اسکن و ام آر آی از دانشمندان ماست و به آثار خیام و خوارزمی به‌عنوان پایه اکتشافات تصویربرداری دنیا برمی‌گردد. تعلق به این خانواده اشرافی التزامی دارد، کشوری که بزرگانی چون این افراد را داشته است و همواره به حضور آنها افتخار کرده، باید این افتخار را حفظ کند پس اگر خود را متعلق به فرهنگ ایرانی می‌دانید باید از وقت خود به بهترین شکل استفاده کنید، دانشجویان ما افراد توانمندی هستند و فقط کافی است که بخواهند تا بتوانند کارهای بسیار بزرگی کنند. کارهای بزرگ از کارهای کوچک شروع می‌شود.

دکتر قناعتی به نوشتن مقاله در گذشته اشاره کرد و گفت: با کارهای کوچک شروع کردیم تا جاییکه توانستیم برای اولین بار در دنیا آنوریسم مغزی را با چسب نوکرولیت درمان کنیم که این دستاورد در دنیا به نام ایران ثبت شده است، پس می‌توان کارهایی کرد که در حد ارائه جهانی باشد و لازمه آن خودباوری است، ما این خودباوری را مدیون تحولات بعد از انقلاب هستیم. کشور ما در صنایع دفاعی و پزشکی کارهای ارزشمندی کرده است. امیدوارم که با توان شما، اخلاق‌مداری و خودسازی شما عزیزان که امیدهای این مملکت هستید پایه‌های آینده این کشور را بسازید، تک‌تک شما در این مسیر مسئول هستید.
وی در پایان به آیه‌ای از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در راه خدا تنها حرکت کنید نترسید  جواب خواهید گرفت.
سپس دکتر خاتون‌آبادی ضمن تأکید بر بهره‌مندی از سخنان دکتر قناعتی، از حضور در جمع دانشجویان شنوایی‌شناسی ایران ابراز خرسندی کرد و گفت: شنوایی نقش مهمی دارد و همان‌طور که بارها در قرآن نیز به آن اشاره شده است، همان‌طور که می‌دانید ما از بدو تولد می شنویم تا هنر صحبت کردن را یاد بگیریم و بتوانیم صحبت کنیم.
وی افزود: پزشکی رشد خوبی در سطح دنیا کرده است اما جامعه امروز و آینده، وابسته توانبخشی است و می‌طلبد تمام دانشکده‌های توانبخشی دست‌به‌دست هم دهند و به‌عنوان خدمت به آن نگاه کنند.

تأکید دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ارائه خدمت است و با توجه به آنکه آینده جامعه ما، آینده سالمندی است و چهل درصد مشکلات سالمندان مربوط به شنوایی است توجه به این مسئله اهمیت زیادی دارد.
دانشگاه تحقیقات محصول محور را در اولویت قرار داده است و نیاز است با استفاده درست از فضای مجازی، ارائه ایده، فعالیت مفید و با کمک اساتید در این مسیر حرکت کنیم.

دکتر خاتون‌آبادی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است و پس برای اینکه بهتر عمل کنیم باید همفکری داشته باشیم.
 وی در ادامه دهه کرامت و فرارسیدن میلاد امام هشتم را تبریک گفت و همکاری و همیاری همه دانشجویان را برای اقدامات بزرگ خواستار شد.
رئیس دانشکده توانبخشی از دانشگاه به دلیل نگاه ویژه به توانبخشی تشکر و قدردانی کرد و گفت در این هشت ماه اخیر، رشد به‌واقع و عملیاتی در توانبخشی پایه‌گذاری شده و توانبخشی توانسته است در جامعه خود را نشان دهد. قدر خود را بدانید و خود را مسئول بدانید؛ هرلحظه را غنیمت بشمارید.
ان‌شاءالله با همفکری که در این جلسات رخ می‌دهد بتوانیم قدم‌های بزرگ برداریم.
سپس سمینار با پانل‌های علمی آغاز شد.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 213637
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *