با حضور رییس دانشگاه از فعالان حوزه نماز تجلیل شد
دکتر کریمی: پاسخگویی باید توأم با گشادهرویی و اخلاق خوش باشد و هیچ عاملی نباید برهم زننده خلق خوش انسان شود
مراسم تجلیل از مسئولان فرهنگی، خادمان نماز و مداحان اهلبیت دانشگاه در حوزه اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد.
گالری عکس
در این مراسم که بعدازظهر دوشنبه 20 اسفند 97 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر باقرزاده مدیر امور فرهنگی دانشگاه، در سخنانی از تلاشهای خادمان نماز، مداحان و مسئولان فرهنگی دانشکدهها و بیمارستانها در پیشبرد برنامههای فرهنگی دانشگاه قدردانی کرد.
سپس حجتالاسلام دکتر عیسی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تشکر از فعالان عرصه فرهنگی که در اعتلا و ارتقا شعایر اسلامی تلاش میکنند گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران امسال نیز بهعنوان دانشگاه برتر در عرصه نماز معرفی شد که این موفقیت مرهون تلاش همه فعالان عرصه فرهنگی دانشگاه است.
در ادامه دکتر رئیس کرمی مسئول فرهنگی مجتمع بیمارستان امام خمینی، به بیان اهمیت کار فرهنگی پرداخت و گفت: همه تلاشهای دانشگاه در حوزههای آموزشی و پژوهشی بدون توجه به امور فرهنگی نتیجه مطلوبی به همراه ندارد.
پسازآن دکتر منصوره تقاء یکی از خادمان نماز در بخش اساتید، بر ترویج فرهنگ نماز اول وقت تأکید کرد و گفت: در کنار ظاهر اسلامی باید اخلاق اسلامی را هم موردتوجه قرار دهیم.
دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه نیز، از مسئولان فرهنگی واحدهای مختلف دانشگاه خواست پیشنهادهای خود را در جهت ارتقا امور فرهنگی دانشگاه مطرح کنند و گفت: مطالعات انجامشده نشان میدهد شاخصهای فرهنگی در کاهشهای آسیبهای اجتماعی تأثیر بسزایی دارد.
ارزشهای انسانی بالاتر از هر مسئولیتی
سپس دکتر کریمی رییس دانشگاه، با اشاره به تداوم رونق و شور و حال نماز از گذشته تاکنون در دانشگاه گفت: من ورودی سال 1353 همین دانشگاه هستم. در دوران دانشجویی ما نیز مسجد دانشگاه تهران همین شور و حال را داشت و محیط پاکیزه و مناسبی برای اقامه نماز بود و دانشجویان به میل خودشان به مسجد میرفتند و نماز میخوانند. البته نزدیک آذرماه مسجد دانشگاه، به دلیل مسائل سیاسی بسته میشد و همان 30 تا 40 دانشجوی نمازخوان در فضای چمن مقابل دانشکده علوم به اقامه نماز میپرداختند.
دکتر کریمی در تکمیل این بخش از سخنان خود به قدرت و جاذبه نماز اشاره کرد و گفت: همان تعداد دانشجوی نمازخوان، در آن زمان قدرت جاذبهشان بهقدری زیاد بود که بعضی از آنها درگذشته و شمار دیگری از آنان همچنان با ازخودگذشتگی برای تحقق اهداف کشور تلاش داشتند و دارند.
وی اهمیت نماز را در یادآوری بندگی خدا دانست و گفت: اینکه هر روز 34 بار سر بر خاک میگذاریم؛ به این دلیل است که انسان ذاتاً فراموشکار، طغیانگر و جاهطلب است و نماز یادآور تسلیم و بندگی خداوند است.
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به بیان ویژگیهای افراد مؤمن و نمازخوان پرداخت و گفت: افرادی که در دانشگاههای علوم پزشکی کار میکنند خداوند نعمت بزرگی به آنان عطا کرده که آن، پاسخگویی به بیماران و نیازمندان واقعی است. بنابراین نباید از خدمت به مردم و پاسخگویی به نیازمندان خسته شویم؛ این توصیه از سوی بزرگان دینی نیز سفارش شده است.
وی بابیان اینکه افراد نمازخوان باید رفتار بسیار بهتری با اطرافیان خود داشته باشند افزود: افرادی که ظاهر و پوشش مذهبی دارند بهعنوان الگو در محیطهای بیمارستانی شناخته میشوند بنابراین باید بیشتر از سایرین اصول اخلاقی را رعایت کنند. لذا افراد نمازخوان بیمارستانها باید به همه مراجعهکنندگان خودپاسخ دهند و این پاسخگویی باید توأم با گشادهرویی و اخلاق خوش باشد و هیچ عاملی نباید بر هم زننده خلق خوش آنان شود.
رییس دانشگاه، حجتالاسلام دکتر عیسی زاده و دکتر رستمیان را از چهرههای فرهنگی بااخلاق دانشگاه دانست و با اشاره به خاطرات خود از شهید مطهری و روی گشاده ایشان در جذب مخالفان گفت: در زمان دانشجویی توفیق داشتم که در سخنرانیهای شهید مطهری شرکت کنم. رفتار ایشان با دانشجویان بخصوص دانشجویان مخالف بهقدری شایسته بود که مخالفان، شرمنده و جذب شخصیت و سخنان ایشان میشدند.
دکتر کریمی در پایان سخنان خود از تلاش مسئولان فرهنگی واحدهای مختلف دانشگاه در ایجاد فضای بانشاط فرهنگی قدردانی کرد و گفت: دوران مسئولیتها بهسرعت میگذرد. مسئولیت داشتن و یا رییس بودن، انقدر مهم نیست که ارزشهای انسانی را نادیده بگیریم. آنچه ارزشمند است رفتار انسانی ماست که بهمراتب از هر مسئولیتی بالاتر است.
توضیح اینکه در ادامه مراسم از 33 نفر از فعالان عرصه نماز با اهدای لوح قدردانی بعمل آمد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی
ارسال به دوستان