• تاریخ انتشار : 1401/03/29 - 11:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 461
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با پژوهشگاه ابن سینا در راستای سیاست های کلان جمعیت همکاری مشترک تحقیقاتی میکند

در دیدار مدیران پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی با اعضای پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، در خصوص ظرفیت های همکاری های مشترک بحث و گفت و گو شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، در این دیدار که با حضور دکتر محمدرضا صادقی  رئیس پژوهشگاه ابن سینا، دکتر رامین قهرمان زاده  معاون پژوهش و فناوری و رئیس پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی و دکتر فراست عضو هیئت علمی   پژوهشگاه ابن سینا و به میزبانی رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شد، طرفین پس از آشنایی با حیطه‌های کاری، اولویت‌های پژوهشی و ماموریت‌های ملی که دو پژوهشگاه برعهده دارند در مورد جنبه‌های مختلف گسترش همکاری‌های پژوهشی گفتگو کردند.

در ابتدای این جلسه دکتر افشین استوار رئیس پژوهشگاه به طور خلاصه فعالیت‌های پژوهشگاه   در سه حوزه تحقیقات، آموزش و ارائه خدمات درمانی را تشریح کرد.

وی ضمن اشاره به همکاری‌های پژوهشگاه علوم غدد در اجرای پیمایش‌های ملی با هدف تولید داده‌ها و شواهد معتبر فراگیر و قابل مقایسه در طول زمان برای سیاست‌ گذاری در سطوح کلان گفت: ما در پژوهشگاه علوم غدد تولید شواهد برای سیاستگذاری در سطوح ملی، استانی و فروملی را نیز داریم.

دکتر استوار در ادامه زیرساخت‌های پژوهشی مانند کلینیک‌های تخصصی و بسترهای نرم افزاری و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی تخصصی را معرفی کرد و به همکاری پژوهشگاه علوم غدد   با شبکه‌های تحقیقاتی در راستای گسترش فعالیت‌های پژوهشی از پایه تا بالین در سطح ملی و بین المللی اشاره کرد.

دکتر استوار تصریح کرد: انجام مطالعات پایه از جمله سلول درمانی، ژنتیک، پزشکی فردی، مدلسازی مولکولی و… در تشخیص و درمان بیماری‌های غدد، انجام مطالعات جمعیتی در حوزه بیماری‌های غیرواگیر در سطح ملی و استانی، مطالعات بالینی در حوزه غدد و مطالعات ارزشیابی و هزینه اثر بخشی ابزارهای تشخیصی از جمله اهم فعالیت‌های پژوهشی این قطب تحقیقاتی است.

رئیس پژوهشگاه علوم غدد با اشاره با اینکه اشتراک دانش، تجربه و منابع بین مراکز مختلف تحقیقاتی و گسترش همکاری‌های بین بخشی به خصوص در حوزه‌هاییکه ماموریت مشترک ملی دارند سازنده است، گفت: شناسایی ظرفیت‌های همکاری و علایق مشترک و همچنین وجود اراده همکاری بین دو مرکز میتواند موجب ایجاد ارزش افزوده شود.

وی ظرفیت حوزه بالینی در پژوهشگاه غدد را یک دارایی ارزنده توصیف کرد و گفت: توجه به ماموریت‌های مشترک دو موسسه برای تحقیقات در زمینه باروری سالم و درمان ناباروری ضروری بوده و تدوین پروژه‌های مشترک در مسیر تحقق این اولویت‌های سلامت میتواند موجب هم افزایی ایده‌های مشترک گردد.

در بخش دیگری از این جلسه دکتر محمدرضا صادقی رییس پژوهشگاه ابن سینا نیز فعالیت‌های پژوهشگاه ابن سینا را متمرکز بر ابعاد مختلف باروری، مانند ایمونولوژی، ژنتیک، عفونت‌ها و غدد تولیدمثل و جنبه‌های اخلاقی و حقوقی باروری خواند.  

وی مجموعه پژوهشگاه ابن سینا را شامل سه پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل، پژوهشکده آنتی بادی مونوکلونال و   پژوهشکده نانو بیوتکنولوژی خواند که در کنار مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا و مرکز تخصصی ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در حال فعالیت و ارائه خدمت هستند.

دکتر صادقی ادامه داد: فعالیت‌های پژوهشگاه ابن سینا نیز امروز پویاتر و متنوع‌تر از گذشته ادامه دارد و در سال‌های اخیر دستاوردهایی چشمگیر در زمینه‌هایینوین، همانند سلول‌های بنیادی، بیوتکنولوژی دامی، فناوری‌ های نوین زیستی و تولید مثل و سرطان داشته است.

در ادامه این جلسه حوزه‌های مختلف همکاری مشترک از جمله سلول درمانی و پزشکی بازساختی، درمان ناباروری، بیوتکنولوژی تولید مثل، نانوبیوتکنولوژی، توسعه و تولید دارو، درمان زخم و. . پیشنهاد شد و مقرر شد نمایندگان هر دو طرف با شناسایی فرصت‌های همکاری و تعریف یک مدل مشارکت، زمینه‌های انعقاد و اجرایی شدن تفاهم نامه همکاری را میسر کنند.

در پایان جلسه هم بازدید میدانی از زیرساخت‌های پژوهشی توسط تیم بازدید کننده انجام شد.

  • گروه خبری : پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم
  • کد خبر : 214134
فیروزه  حاجی پور
تهیه کننده:

فیروزه حاجی پور

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *