• تاریخ انتشار : 1402/09/28 - 08:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 509
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

هم‌زمان با روز پژوهش، سومین سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

سومین سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه و با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این سمپوزیوم یک‌روزه، به‌صورت آنلاین و حضوری از صبح شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲ آغاز شد و بعدازظهر همان روز به پایان رسید.
دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر سید مجتبی دقیقی، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر محمدرضا هادیان، عضو شورای پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر آزاده شادمهر، دبیر شورای بین‌الملل دانشگاه، دکتر آرپی مانوکیان و دکتر مهرناز گرانمایه، معاونان بین‌الملل و پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر معصومه دورقی، معاون پژوهشی دانشکده بهداشت، دکتر سید نصرالله طباطبایی شفیعی، معاون بین‌الملل دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، دکتر آرزو نجفی، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر شراره رستم نیاکان، عضو هیئت‌علمی دانشکده پیراپزشکی، دکتر سام سعیدیان، عضو هیئت‌علمی کالج بین‌الملل و کارشناسان معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل از حاضران این رویداد علمی و پژوهشی بودند.
در ابتدا دکتر محمدحسین آیتی که به‌صورت آنلاین در این برنامه حضور داشت؛ ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س)، از همراهی استادان برای حضور و داوری مقالات و تلاش و زحمات کارشناسان معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل برای برگزاری این سمپوزیوم قدردانی کرد و در ادامه اظهار داشت: چکیده مقالات خوبی از دانشجویانی با ملیت‌ها و مقاطع تحصیلی مختلف برای ارائه به این سمپوزیوم ارسال‌شده است که امیدوارم نتایج آن نیز باعث شود تا دانشجویان عزیزمان برای انجام فعالیت‌های باکیفیت پژوهشی تشویق شوند.
دکتر سید مجتبی دقیقی نیز ضمن تسلیت ایام فاطمیه، از حضور داوران و مشارکت دانشجویان تشکر کرد و گزارش مختصری از دوره‌های قبلی برگزاری این سمپوزیوم ارائه کرد. همچنین تفاوت این دوره با ادوار قبل را امکان مشارکت دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی شامل کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی عنوان کرد.
معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل درباره هدف از برگزاری این رویداد اظهار داشت: امروز، هم‌زمان با روز پژوهش، شاهد برگزاری سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای سومین سال متوالی هستیم که هدف اصلی از برگزاری آن، جذب مشارکت بیشتر دانشجویان بین‌الملل در رویدادها و رخدادهای پژوهشی در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغ از مقطع تحصیلی آنان است و این امر نه‌تنها بیانگر توانمندی‌های پژوهشی دانشگاه در حوزه بین‌الملل، بلکه نمایش‌دهنده کیفیت تعامل اساتید دانشگاه با دانشجویان بین‌الملل است.
وی افزود: ایجاد فضای رقابت پژوهشی بین دانشجویان و حتی اساتید راهنما برای بالا بردن کیفیت موضوعات پایان‌نامه‌ها، طرح‌های تحقیقاتی و مقالات دانشجویان از دیگر اهداف برگزاری این سمپوزیوم است.
وی درباره نحوه اطلاع‌رسانی این رویداد و موضوعات ارائه‌شده توسط دانشجویان اظهار داشت: پس از اطلاع‌رسانی به دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه از طریق مکاتبات اداری، ارسال ایمیل به دانشجویان و اطلاع‌رسانی از طریق پوستر، دانشجویانی از کشورهای پاکستان، نیجریه، کنیا، عراق، اتیوپی و لبنان با موضوعاتی در حوزه پزشکی، داروسازی، پرستاری، پیراپزشکی، توانبخشی، فناوری‌های نوین پزشکی و بهداشت در این دوره از سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه شرکت کردند.
دکتر دقیقی درباره شرایط ارائه پژوهش دانشجویان در این رویداد علمی و پژوهشی اظهار داشت: پروژه‌های تحقیقاتی دانشجویان با وابستگی تحقیقاتی به دانشگاه علوم پزشکی تهران، مقالات و پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه، از موارد قابل ارسال به این سمپوزیوم بودند که 28 دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، آخرین پژوهش‌های خود را به کمیته علمی این سمپوزیوم ارسال کردند و از این میان 15 پروپوزال بر اساس بررسی کمیته علمی، قابل ارائه و شرکت در بخش رقابتی تشخیص داده شد.
وی درباره نحوه ارائه مطالب و داوری در این سمپوزیوم تصریح کرد: هر یک از دانشجویان در مدت‌زمان 15 دقیقه و به‌صورت آنلاین، محتوای خود را ارائه و از آن دفاع کردند و در پایان ارائه نیز به پرسش‌های داوران پاسخ دادند؛ در ادامه هر یک از داوران با توجه به معیارهای نو بودن و خلاقیت موضوع پژوهش، طراحی علمی تحقیق، نوع ارائه، قابل فهم بودن ارائه و نحوه پاسخگویی دانشجو به سوالات، امتیازهای مورد نظر را در فرم داوری ثبت کردند که به‌زودی و پس از جمع‌بندی نهایی ارزیابی‌ها توسط کمیته علمی، نفرات برتر معرفی خواهند شد.
دکتر دقیقی همچنین در خصوص تقدیر از برگزیدگان افزود: پس از بررسی و جمع‌بندی نهایی آرا و معیارهای داوری، از 3 دانشجوی برتر تقدیر و به اساتید راهنمای آنان نیز گرنت پژوهشی اهدا خواهد شد.
دکتر محمدحسین آیتی، دکتر سید مجتبی دقیقی، دکتر آزاده شادمهر، دکتر سید نصرالله طباطبائی شفیعی، دکتر آرپی مانوکیان، دکتر معصومه دورقی، دکتر آرزو نجفی، دکتر سام سعیدیان، دکتر مهرناز گرانمایه و دکتر شراره رستم نیاکان، اعضای کمیته علمی و داوری این سمپوزیوم پژوهشی بودند که به‌صورت حضوری  پروپوزال‌های دانشجویان را داوری کردند.

 

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه
  • کد خبر : 254267
الهام رضازاده
تهیه کننده:

الهام رضازاده

تصاویر