3 مورد یافت شد

دومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

https://pr.tums.ac.ir/News/دومین-جلسه-کارگاه‌های-ایده-تا-ثبت-اختراع-و-طراحی-محصول-در-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-برگزار-شد

دومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد دومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد دومین...

اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

https://pr.tums.ac.ir/دانشکده-ها/اولین-جلسه-کارگاه‌های-ایده-تا-ثبت-اختراع-و-طراحی-محصول-در-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-برگزار-شد

اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد این...

سمینار "بررسی ارتباط دریافت پروتئین کل، پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی در دوران بارداری وقبل بارداری و خطر دیابت بارداری: مرور سیستماتیک و متاآنالیز مطالعات مشاهده ایی"

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-موشن-گرافی/سمینار-%22بررسی-ارتباط-دریافت-پروتئین-کل،-پروتئین-حیوانی-و-پروتئین-گیاهی-در-دوران-بارداری-وقبل-بارداری-و-خطر-دیابت-بارداری:-مرور-سیستماتیک-و-متاآنالیز-مطالعات-مشاهده-ایی%22

دکتر سمیه اصغری عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی بود. گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی کد خبر : 233517 کپی کلمات کلیدی...