• تاریخ انتشار : 1400/03/20 - 16:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 590
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دبیر اجرایی ششمین جشنواره خودمراقبتی و آموزش بیمار خبر داد

استقرار دبیرخانه دائمی و راه اندازی سایت بین المللی جشنواره خودمراقبتی

جلسه هماهنگی و خودارزیابی کمیته داوری، تخصصی و ارزشیابی ششمین جشنواره خود مراقبتی و آموزش بیمار روز چهارشنبه 19 خرداد ماه 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر حسن برکتی دبیر اجرایی ششمین جشنواره خود مراقبتی و آموزش بیمار در جلسه هماهنگی و خودارزیابی کمیته داوری، تخصصی و ارزشیابی آثار جشنواره که روز چهارشنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار شد از خدمات و تلاش‌های وافر اعضای کمیته داوری شامل هیئت‌علمی صداوسیما، دانشگاه تهران، دانشکده پرستاری و مامایی تهران و دانشکده بهداشت تشکر و قدردانی کرد.

دبیر اجرایی ششمین جشنواره خود مراقبتی و آموزش بیمار گفت: مخاطبان ما علاوه بر آحاد و توده مردم، جامعه متخصصین مانند پرستاران و سایر حرف پزشکی که با بیماران در ارتباط مستقیم هستند و منجر ارتقای سطح سلامت و موجب بهبود حال بیماران می‌شوند و همچنین دانشجویان عزیز است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره برای دومین سال متوالی به‌صورت وبینار به علت همه‌گیری کووید ۱۹ از استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره خودمراقبتی در دانشکده پرستاری و مامایی تهران با مسئولیت سیده هنگامه میرنسب و راه‌اندازی سایت جشنواره به‌صورت بین‌المللی با همکاری دکتر خاطره سیلانی معاون بین‌المللی دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد.

دبیر اجرایی جشنواره خود مراقبتی همچنین از حمایت و پشتیبانی رئیس دانشکده در تسهیل امور قدردانی کرد و خواستار بازنگری مجدد نسبت به سال گذشته در راستای عدالت محور شد.

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس جشنواره نیز با ابراز رضایت و خرسندی از عملکرد مشتاقانه تیم داوری، با اشاره به تلفات ویروس منحوس کرونا، محور اصلی جشنواره را همچون سال گذشته کرونا دانست و به اهمیت ارتباط با شرکت‌کنندگان سال‌های پیش و اطلاع‌رسانی سریع و وسیع جشنواره در دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها از طریق پوستر مخصوص جشنواره تأکید کرد.

دکتر محمد مؤمنی، دبیر علمی جشنواره و عضو هیئت‌علمی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، وظیفه ذاتی دانشکده پرستاری و مامایی تهران را مراقبت و آموزش دانست و از بازگشت جشنواره به خانه خودش ابراز خرسندی کرد.

دبیر علمی جشنواره خودمراقبتی با تأکید بر مجزا بودن بخش سمپوزیوم با جشنواره گفت: سمپوزیوم دو بخش دارد که شامل پژوهش و تحقیقات است که دبیرخانه دائمی آن مربوط به دانشکده بهداشت است و ۵ سال مستمر در حال فعالیت هستند و معیارها و شاخص‌های جشنواره باید در همین جلسه هیئت‌داوران مشخص و تعیین شود تا جلسه کاربردی‌تر شود.

وی جشنواره را فرصتی برای معرفی بهترین‌ها و فضایی برای شناخت استعدادها دانست و به داشتن نگاه خاص به اهداف جشنواره چون افزایش نشاط اجتماعی و سلامت روان جامعه تأکید کرد و گفت: جشنواره رویکرد بین‌المللی با اجرای ملی دارد و باید به سه بعد جشنواره (فراخوان- افتتاحیه و اختتامیه) توجه حرفه‌ای داشت.

دکتر نوروزی، رئیس اسبق جشنواره خود مراقبتی با اشاره به ارتباط رشته‌ای خود با ویروس‌شناسی برگزاری جشنواره با محوریت کووید ۱۹ را حائز اهمیت دانست و بر لزوم حرکت دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های نسل ۴ و ۵ و درگیر شدن دانشکده‌ها در جشنواره تأکید کرد.

وی همچنین ارزیابی و پیگیری از تمامی کسانی که ارائه محصولی در سال‌های گذشته داشته‌اند را خواستار شد و گفت: جشنواره در طول سال هم در جریان باشد و از نتایج حاصل از آن به‌صورت طرح تحقیقاتی HSR برای نتیجه رویکرد و تأثیر آن در مردم استفاده بهینه کرد.

لزوم ارائه گزارش از مقالات واصله، معرفی هیئت داوری و معیارهای آثار برتر، استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سایر دانشگاه‌ها، برگزاری جلسات مشترک با سایر دانشگاه‌ها، برگزاری مصاحبه‌های خبری، کمک گرفتن از واحدهای مختلف دانشگاه برای تبلیغ و اطلاع‌رسانی جشنواره، رایزنی با صداوسیما برای تبلیغات گسترده، استفاده از پتانسیل خبرگزاری‌ها، مزایای شرکت در جشنواره برای دانشجویان، ارتباطات فرا سازمانی و فرارشته‌ای و شرکت رشته‌های غیرپزشکی در جشنواره، تأکید بر اهمیت روز جهانی خودمراقبتی، در دسترس قرار دادن آثار جشنواره سال قبل، تعیین شرح وظایف تیم اجرایی دانشجویی، تبدیل کار علمی به محتوی هنری با همکاری اساتید و دانشجویان و تعیین تسهیلات برای انتشار مقالات برای اعضای هیئت‌علمی و تعیین جوایز برای دانشجویان، دسته‌بندی عادلانه شرکت‌کنندگان در جشنواره، برگزاری رقابت مردمی در ارسال آثار، تهیه چک لیست داوری استفاده از کلمه نوظهور، ساخت کلیپ در شبکه‌های اجتماعی و یا تشکیل گروه‌های هنری در سطح شهر، فراخوان عمومی، تسریع برگزاری جلسه داوری با اعضای کمیته تخصصی و ارزشیابی ازجمله مباحث مطرح‌شده در این جلسه بود.

در انتهای جلسه دکتر امینی به‌عنوان مدیر کمیته آثار مکتوب، دکتر معالج به‌عنوان مدیر کمیته هنرهای تجسمی، دکتر تاج‌بخش به‌عنوان مدیر کمیته آثار شنیداری و دکتر خوشنویس به‌عنوان مدیر کمیته اپلیکیشن‌های کاربردی معرفی شدند.

  • گروه خبری : دانشکده پرستاری مامایی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 179191
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *