• تاریخ انتشار : 1402/10/03 - 12:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 415
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سی امین سالگرد تاسیس مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: امید و آرمان مهمترین نکته پیشرفت و موفقیت است

به مناسبت سی امین سالگرد تاسیس مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، «جشنواره فصل نو، فصل نشاط علمی شروعی برای موفقیت» باحضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سی امین مجمع سالیانه مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران،  شنبه 2 دی ماه 1402، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه باید برای پیشرفت در هر کاری آینده نگری کنیم و با توجه به تغییرات زمانه نگاهمان را تغییر دهیم گفت: در دوران تحصیل نسل ما، امکانات رایانه ای وجود نداشت و امروزه با پیشرفت های صورت گرفته امکانات زیادی در اختیار دانشجویان قرار دارد.
وی ادامه داد: در گذشته تلاش و پشتکار افراد کمک می کرد تا بتوانند به مراتب بالا برسند و این به دست نمی آمد مگر با قدم های کوچک، بزرگان عرصه علم هم همین کار را کردند و با پشتکار توانستند به موفقیت برسند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وجود هوش مصنوعی سرعت رشد افراد افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه با اشاره ساخت 180 محصول دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: امید و آرمان مهمترین اصل پیشرفت و موفقیت است. دانشجویان با وجود امکانات و شرایط بسیار خوبی که نسبت به نسل گذشته دارند می توانند با امید و پشتکار به پیشرفت ها و نتایج خوبی دست یابند.
دکتر قناعتی با بیان  اینکه فرصت های مناسبی برای تحقیق در زمینه های مختلف علمی وجود دارد و موانع موجود را هم باید حل کنیم گفت: ما در تولید نمونه اولیه بی نظیریم ولی برای رسیدن به تولید انبوه و ورود به زنجیره جهانی کمی دچار مشکل هستیم که باید در رفع آن تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: باید در زمینه شایسته سالاری، قانون مداری، مبارزه با فساد و سایر شاخص های توسعه به حد اعلا برسیم. با کمک یکدیگر و با امید می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و نباید اجازه دهیم فضای روانی که بر علیه کشور وجود دارد، جلوی پیشرفت و تلاشمان را بگیرد.
دکتر قناعتی خطاب به دانشجویان گفت: وقت بگذارید و فلسفه زندگی خود را پیدا کنید، اهداف خود را ارتقا ببخشید و سعی کنید از استادان خود در علم و اخلاق پیشی بگیرید و رشد کنید.
در حاشیه این مراسم دکتر علی اکبری ساری معاون پژوهشی دانشگاه، با بیان اینکه این جشنواره به مناسبت هفته پژوهش و سی امین سالگرد تاسیس مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده است گفت: در این گردهمایی، گزارش سالیانه  و برنامه های سال آینده مرکز مورد بحث قرار می گیرد و از افراد برگزیده تجلیل می شود. 
وی ادامه داد: این مرکز زمینه ای را فراهم می کند تا دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی، پس از ورود به دانشگاه، همزمان با آموزش، با پژوهش نیز آشنا شوند و برای انجام پژوهش های علوم پایه، کاربردی و مساله محور توانمند شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه ادامه داد: استعدادهای فراوان و خلاقیت و نوآوری که به صورت بالقوه در دانشجویان وجود دارد در این مرکز شکوفا می شود و دانشجویان در کنار استادان آموزش می بینند، مهارت فرا می گیرند و به پژوهش می پردازند.
دکتر اکبری ساری با اشاره به نتایج حاصل از فعالیت های پژوهشی دانشجویان گفت: مقالات منتج از تحقیقات دانشجویان، موجب شتاب تولیدات علمی کشور می شود و به ارتقا علمی کشور کمک می کند. در کنار آن بخشی از پژوهش ها منجر به رفع برخی مشکلات سلامت و پاسخگویی اجتماعی می شود. حتی ممکن است برخی پژوهش ها  منجر به نوآوری، فناوری و کارآفرینی شود. 
وی با بیان اینکه این پژوهش ها، موجب نشاط و امید میان دانشجویان می شود گفت:  حمایت از پژوهش های دانشجویان همزمان سرمایه گذاری بلند مدت است که به توسعه علمی کشور کمک می کند.
 
 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 254731
فیلم بردار
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر