اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/03/30 - 07:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3028
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تأکید بر تعامل بین بخشی به‌عنوان مهم‌ترین رکن یک پیوند موفق در هفتمین جلسه شورای پیوند

هفتمین جلسه شوراي پيوند دانشگاه با دستور جلسه، مقایسه آمار بخش‌های پیوند و واحدهای فراهم آوری اعضاء در سال 94 و 95، گزارش بیمارستان امام (ره) در مورد آزمایش‌های پیوند، گزارش اقدامات به‌عمل‌آمده توسط بانک فراهم آوری اعضاء در خصوص محلول نگهداری عضو پیوندی، تقویت پیوند ریه و چالش‌های مربوطه و گزارش راه‌اندازی پیوند کلیه و کبد اطفال برگزار شد.

گالری عکس
هفتمین جلسه شوراي پيوند دانشگاه صبح دوشنبه 29 خرداد 96 با حضور دكتر جعفريان رئیس دانشگاه و ساير اعضاء برگزار شد.
در ابتدا دكتر شعبانی، رئیس اداره پيوند و بيماري‌هاي خاص معاونت درمان در مورد مقایسه آمار پیوند اعضاء و واحدهای فراهم آوری در سال 94 و 95 گفت: آمارها نشان می‌دهد، در سال 95 بخش‌های پیوند دانشگاه درمجموع بین پنج‌تا ده درصد افزایش و در واحدهای فراهم آوری اعضاء نیز با توجه به معرفی بیماران مرگ مغزی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران به بخش‌های پیوند بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سه تا پنج درصد درمجموع افزایش نسبت به سال 94 داشته است.
در ادامه دكتر علي پور، معاون درمان دانشگاه گفت: از آغاز تشکیل جلسات پیوند در مورد آزمایش‌های قبل و بعد پیوند مشکلاتی وجود داشت که بیشتر آن‌ها بین بخشی بوده که باید در این مورد همکاری و تعاملات قوی‌تر شود تا عملکردها موفق‌تر شوند.
پس‌ازآن دکتر نصیری طوسی دانشیار بخش پیوند کبد بیمارستان امام، دکتر مهدوی مزده رئیس مرکز تحقیقات و بانک فراهم آوری اعضاء دانشگاه، دکتر ابطحی دانشیار بخش ریه بیمارستان امام و دکتر بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در خصوص دستور جلسه امروز به ارائه توضیحاتی پرداختند. دکتر عبداللهی مدیر گروه آموزشی پاتولوژی دانشگاه هم در خصوص آزمایش‌های پیوند توضیحاتی ارائه کرد.
دكتر قوام زاده، رئیس بخش پيوند سلول‌های بنيادي بيمارستان شريعتي، دکتر نادری رئيس بخش پیوند کلیه بيمارستان شريعتي، دکتر پورمند رئیس بیمارستان سینا نيز در خصوص موانع موجود در همکاری‌های بین بیمارستانی و بین بخشی پیوند اطفال مطالبی را بیان کردند.
دكتر جعفريان هم در سخناني گفت: در بحث آزمایشگاه تا به امروز پیشرفت‌های خوبی حاصل‌شده و اگر آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی با دانشکده بهداشت در خصوص آزمایش‌های قبل و بعد پیوند چرخه مالی مناسبی را برقرار کنند نتایج بهتری به دست خواهد آمد.
وی همچنین تأکید کرد که برای خرید دستگاه و تجهیزات آزمایشگاهی باید بررسی‌های لازم به عمل آید.
دکتر جعفریان در مورد پیوند کلیه و کبد در مرکز طبی کودکان گفت: با توجه به مباحث مطرح‌شده در جلسات قبلی مقرر شد مرکز طبی کودکان قطب پیوند اطفال در کشور شود ولی تا موفقیت پیوند کلیه و کبد گزارش نشود هزینه‌های درخواستی برای اینکه یک عمل در سال انجام شود برای دانشگاه به‌صرفه نیست.

خبر: مقدم
عکس: جمشید ربیعی

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 69039
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

منتقد

منتقد

78/10/11 - 00:00

مدتي است كه هيچ دريافتي از اخبار منتشره دانشگاه ندارم ( ارجاع به نشست هيات رييسه دو دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران)يا بنده حقير كندذهن شده ام و يا خبرنويسان شما به مطالب اب بسته اند. از همين خبر انچه دريافتم اين بود كه چند انسان عالم و كاردان و كاربلد مطالبي را بيان كردند!!!!!! جل الخالق منتقد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *