اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1396/10/24 - 12:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3613
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست 24 دی 96 هیات رئیسه دانشگاه

دکتر کریمی بر تسهیل و بازنگری فرآیندهای اداری اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تاکید کرد

در نشست هیات رئیسه دانشگاه رئوس برنامه چهارساله (1400-1396) معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و راه‌های همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر درزمینهٔ کاهش آسیب‌های اجتماعی اعتیاد موردبررسی قرار گرفت.

گالری عکس
در این نشست که صبح روز یکشنبه 24 دی 96 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، ابتدا دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به معرفی برنامه چهارساله این حوزه پرداخت و گفت: ارتقا کرامت نیروی انسانی، صیانت از منابع دانشگاه، تکمیل پروژه‌های عمرانی، خلق منابع جدید مبتنی بر دانش، تحول اساسی در ساختارها و ارتقا نظام مدیریت منابع ازجمله مأموریت‌های پیش روی این معاونت است.

برنامه 1400-1396 معاونت توسعه

وی با تأکید بر ارتقا توان مهارتی و افزایش انگیزه نیروی انسانی گفت:  بایستی با بازنگری دستورالعمل‌های موجود، نظام پرداخت کارکنان عادلانه‌تر شود.
دکتر بیگلر بابیان اینکه واگذاری اختیار به واحدهای صف باید توأم با مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی واحدهای مربوطه باشد افزود: تدوین سازوکارهای واگذاری اختیارات و پایش سالیانه بهره‌وری حاصل از تفویض اختیار، در دستور کار این معاونت قرار دارد.
وی ارتقا کمی و کیفی امور رفاهی کارکنان دانشگاه از دیگر برنامه‌های این معاونت بیان کرد و گفت: درحال ساماندهی سرانه رفاهی کارکنان و برخورداری مناسب آنان از امکان زیارتی و سیاحتی هستیم و امیدواریم با مجموع این اقدامات رضایت کارکنان افزایش یابد.

تاکید بر تسهیل فرآیندها

در ادامه هریک از اعضای هیات رئیسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص این برنامه پرداختند و دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز بر بازنگری و تسهیل فرآیند گردش کار در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه تأکید کرد و گفت: بسیاری از دستورالعمل‌ها برحسب شرایط و زمان خاص صادرشده‌اند و پس از گذشت سال‌ها ادامه پیداکرده و  در سیستم اداری نهادینه‌شده‌اند لذا بایستی متناسب با نیاز و شرایط موجود در سیر گردش کار مراجعان به دانشکده‌ها و معاونت‌ها که اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان هستند بازنگری صورت گیرد.
وی افزود: بایستی  رفت‌وآمدها و مراجعه به سیستم اداری تسهیل شود و اگر هریک از این اصلاحات نیاز به مصوبه دارد در هیات رئیسه مطرح کنید تا با کمک هم فرآیندها را بهبود ببخشیم.

اعتیاد مهمترین معضل اجتماعی

سپس دکتر رستمیان به بیان دستور جلسه آسیب‌های اجتماعی اعتیاد پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل منطقه تحت پوشش خود در جنوب شهر تهران و حضور دانشجویان جوان باید به مسئله آسیب‌های اجتماعی ورود پیدا کند و این امر در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قرار دارد.
وی افزود: ما به‌عنوان مسئولان دانشگاه برای خدمت و انجام اقدامات اثربخش از فرصت خوبی برخورداریم  تا بخشی از مشکلات مردم برطرف شود.

راه های همکاری دانشگاه و ستاد مبارزه با مواد مخدر

در ادامه دکتر پرویز افشار، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی و سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز ضمن تشکر از توجه دانشگاه به کاهش آسیب‌های اجتماعی در منطقه تحت پوشش خود بر لزوم همکاری این دو سازمان در جهت پیشگیری از اعتیاد تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود مرکز ملی مطالعات اعتیاد و بنیه علمی خود، توانمندی ویژه‌ای دارد که در اختیار سایر دانشگاه‌ها نیست و ما خواستار همکاری و اجرای پروژه‌های بزرگ با این دانشگاه هستیم.
وی بابیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در دل اجتماع ایجاد می‌شوند و باید در دل اجتماع مدیریت شوند تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران با تولیت حاشیه‌نشینان جنوب تهران، پیگیری عقد قرارداد مراکز خصوصی درمان اعتیاد با سازمان بیمه‌گر و آموزش کادر تخصصی پیشگیری از اعتیاد می‌تواند نقش مهمی را در این زمینه ایفا کند.
سپس رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد و مدیران معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، راه‌های همکاری دو سازمان را تبیین کردند.

نقش دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد

دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز در جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده گفت: رسیدگی به معضل اعتیاد فراتر از حوزه یک معاونت و دستگاه اجرایی است و نیاز به همکاری بین بخشی دارد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود منابع علمی موجود،  تعداد بالای دانشجو و وسعت منطقه تحت پوشش خود در جنوب شهر تهران، آماده همکاری درزمینهٔ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بر اساس راه حل‌های منطقی و قانونی است.
رییس دانشگاه تصریح کرد: معاونت‌های دانشجویی، آموزشی، بهداشت، درمان و تحقیقات و فناوری دانشگاه می‌توانند در این زمینه همکاری کنند و دکتر رستمیان در معاونت اجتماعی دانشگاه بایستی ارتباط میان این واحدها را برقرار کند تا بتوانیم قدم‌های مؤثری در این زمینه برداریم.
در پایان مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ستاد مبارزه با مواد مخدر و هریک از معاونت‌های دانشگاه به‌منظور اجرای بهتر برنامه‌ها منعقد شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سید میثم عطری






  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 73736
کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

باسلام جملات خردمندانه ریاست محترم دانشگاه همیشه نوید بخش آینده ای روشن تر و رو به پیشرفت برای تمامی جامعه هدف دانشگاه است. فقط دو مطلب را خاط نشان می شوم :لطفا تسهیل در فرایند روند کار برای تقاضاهای درون واحدهای دانشگاه نیز که در جهت ایجاد تغییرات در بهبودی روند کار جامعه هدف است در نظر گرفته شود. دوم اینکه لطفا کلید واژه متناسب با املای درون متن تعریف شود تا جستجو با مشکل مواجه نشود. با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *