• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 14:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 457
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یازدهمین همایش علمی دیابت

دکتر قناعتی: 70 درصد مشکلات نظام سلامت به بیماری های غیرواگیر و در راس آن دیابت اختصاص دارد که نیازمند برنامه ریزی جدی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در یازدهمین همایش علمی دیابت گفت: 70 درصد مشکلات نظام سلامت به بیماری های غیرواگیر و در راس آن دیابت اختصاص دارد که نیازمند برنامه ریزی جدی است

یازدهمین همایش علمی دیابت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن دیابت، در راستای ارتقای توانمندی جامعه پزشکی و پیراپزشکی در زمینه مدیریت دیابت، یازدهمین  همایش علمی دیابت، «رویکرد کاربردی با تمرکز بر چالش‌ها و راهکارهای مدیریت بیمار-محور دیابت در ایران» را سه شنبه 23 آبان 1402 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه  برگزار کردند.  
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نظام سلامت در ایران را نظامی موفق خواند و گفت: باوجود همه چالش ها، نظام سلامت ایران در مجموع موفق عمل کرده و همه باید برای ماندگاری این موفقیت تلاش کنیم.  
وی ادامه داد: هدف حکمرانی نظام سلامت، ایجاد حال خوب در مردمان است و این مفهومی بالاتر از سلامت است و باید بستر سلامت روانی، اجتماعی و معنوی را فراهم کنیم تا افراد جامعه حس خوبی داشته باشند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه تامین سلامت درهم آمیخته با رشد اقتصادی، سیاسی و بین المللی است گفت: همه این عوامل برای ایجاد حال خوش در افراد اثرگذار است.   
دکتر قناعتی با اشاره به سرعت افزایش بیماری دیابت در کشور تشریح کرد:70درصد مشکلات نظام سلامت به بیماری های غیرواگیر و در راس آن بیماری دیابت مربوط می شود. بیماری دیابت به سرعت افزایش پیدا کرده و این رشد برای ما به عنوان برنامه ریزان نظام سلامت هشدار دهنده است و  باید برای پیشگیری از آن برنامه ریزی جدی صورت گیرد.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه 10 درصد مردم جهان به دیابت مبتلا هستند گفت: در ایران از سال 1395 تا 1400 دیابت 30 درصد افزایش پیدا کرده و 25 درصد مردم از بیماری خود آگاهی ندارند که باید به آن توجه کرد.
دکتر قناعتی گفت: باید بودجه سلامت به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده صرف پیشگیری از بیماری هایی مانند دیابت شود که میزان شیوع بسیاری دارند.  
رئیس دانشگاه افزود: خوشبختانه وزارت بهداشت پویشی را برای غربالگری این بیماری در نظر گرفته است و ما نیز در معاونت بهداشت دانشگاه، 800 هزار خانوار را از نظر شاخص های مختلف سلامت مورد بررسی قرار دادیم و در حال تکمیل بانک اطلاعاتی آنان هستیم تا با کمک خیرین و استادان مشکلات آن خانوارها را مرتفع کنیم.
دکتر قناعتی انتقال علم با نگاه منطقه ای را در پیشبرد سلامت ضروری دانست و گفت: امیدوارم آموزش و پژوهش و درمان در نظام سلامت به سمتی  پیش بروند که بتوانیم معضلات کشور را حل کنیم.

 

 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 251241
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر