برگزاری تور یک روزه طبیعت گردی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تور یک روزه طبیعت گردی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقصد تنگه واشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تور یک روزه طبیعت گردی تنگه واشی با مشارکت بیش از 60 نفر از کارکنان و اعضای هیئت علمی و خانواده های آن ها چهارشنبه 29 شهریورماه 1402 از ساعت 5:30 صبح برگزار شد.
هدف از برگزاری این کوه پیمایی، تشویق به فعالیت بدنی و همچنین افزایش نشاط و همدلی در راستای ارتقای سطح سلامت کارکنان دانشگاه و خانواده های آن ها است که خوشبختانه با استقبال شایان توجه همکاران مواجه شد.

توضیح اینکه در این برنامه کارکنان از آبشار و جاذبه های طبیعی تنگه واشی و کتیبه معروف دوره قاجاریه دیدن کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی