برگزاری جلسه‌های آموزشی جوانی جمعیت و معایب تک‌فرزندی در پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه‌های آموزشی جوانی جمعیت و معایب تک‌فرزندی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی را برای مراجع برگزار کردند.
در راستای آموزش مداوم جامعه و تبلیغ فرزند آوری و ازدواج سالم و شاد پایدار، مراقب سلامت پایگاه 3 اکبرآباد در کتابخانه هفت‌چنار آموزش گروهی با موضوع اهمیت تفکر منطقی برای ازدواج به هنگام برای جلوگیری از عوارض بالا رفتن سن بخصوص در دختران برگزار کرد.
همچنین مراقبان سلامت پایگاه 3 امام حسن در خانه سلامت گلچین، کلاس گروهی معایب تک‌فرزندی را برگزار کرد و توصیه‌های فرزند پروری را برای چند فرزندی و بیشتر توصیه کرد.
مراقب سلامت پایگاه 3 جوادیه کلاس آموزشی جوانی جمعیت را برای مراجعان برگزار کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی