برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم برای داوطلبان سلامت پایگاه شماره دو سعیدیه شهرستان اسلامشهر

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت سعیدیه در راستای برنامه این واحد، جلسه آموزشی با موضوع تغذیه کودکان ۵-۲ سال ویژه داوطلبان سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، مریم مهدی زاده، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت سعیدیه در این جلسه آموزشی که دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ در پایگاه شماره دو سعیدیه برگزار شد  در خصوص هرم غذایی کودکان، تعداد واحدهای غذایی توصیه‌شده کودکان، اهمیت مصرف میان وعده‌ها و مشکلات تغذیه‌ای در کودکان صحبت و در ادامه توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان کم‌اشتها، کودکان دارای اضافه‌وزن و چاق، کودکان کم‌وزن و لاغر، کودکان کوتاه‌قد و کودکانی که عادات غلط غذایی دارند، ارائه کرد.
وی همچنین در راستای افزایش اشتهای کودکان توصیه به تزئین غذای کودک، استفاده از بشقاب و ظروفی که دارای رنگ شاد و جذاب هستند، داشتن خواب کافی کودک، پرهیز از نوشیدن آب در حین غذا خوردن و ... کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی