برگزاری جلسه داوری بخش های ادبی، هنری و اجتماعی هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

جلسه داوری بخش های هنری، ادبی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیر فرهنگی اجتماعی و کارشناسان محورها برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه داوری محورهای ادبی، هنری، فعال اجتماعی فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و عام المنفعه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در تاریخ های 24، 25 و 26 دی پس از دو دوره بازبینی برگزار شد.
مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه به نمایندگی از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه وظیفه برگزاری جشنواره ابن سینا را با همکاری سایر معاونت های آموزشی، پژوهشی، بین الملل، نهاد مقام معظم رهبری و مدیریت تربیت بدنی برعهده دارد.
در این سلسله نشست های داوری، اعضای کمیته ها به بررسی مدارک و مستندات ارسالی دانشجویان می پردازند تا نتایج داوری های انجام شده در جلسه داوری نهایی که با حضور رئیس دانشگاه به زودی انجام می شود، بازبینی و برگزیدگان در حیطه های مختلف انتخاب شوند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی