برگزاری دوره «آرامش ذهن با تمرینات ساده» ویژه بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور سلامت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، همزمان با هفته سلامت، دوره «آرامش ذهن با تمرینات ساده» را ویژه کارکنان بانوی دانشگاه، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور سلامت در نظر دارد، به مناسبت هفته سلامت و در راستای ارتقای سلامت کارکنان خانم، دوره ای با عنوان «آرامش ذهن با تمرینات ساده» برگزار کند.
هر دوره شامل 8 جلسه حضوری در روزهای یک شنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 12:45 تا 13:15 است و از یکشنبه 17 اردیبهشت 1402 اولین جلسه در نمازخانه معاونت فرهنگی و دانشجویی طبقه همکف برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام تا 16 اردیبهشت ماه می توانند با شماره 64432560 تماس بگیرند و هزینه دوره 80 هزار تومان است.
توضیح اینکه، همراه داشتن زیر انداز و لباس مناسب برای همکاران الزامی است.

کامران محمدیان

کامران محمدیان