برگزاری رویداد ورزشی مثبت آرمان با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

رویداد ورزشی مثبت آرمان به همت کارشناسان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در تابستان ایمان و امید، به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کمیته ورزشی مثبت آرمان (حسین صارمی)، مسابقات ورزشی در دو محور ورزش های گروهی (والیبال و مینی فوتبال) و ورزش های انفرادی (دارت، فوتبال رومیزی،دوچرخه سواری با مانع، طناب زنی، بدمینتون، آمادگی جسمانی و تنیس روی میز) با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، 28 و 29 تیرماه در هتل توریست توس مشهد برگزار شد.
مشارکت بیش از 150 دانشجو و استاد در این رویداد ورزشی با هدف ایجاد شور، نشاط و القای سبک زندگی سالم، در نهایت به انتخاب برگزیدگان در هر رشته ورزشی ختم و به رسم یادبود هدایایی به افراد منتخب با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعطا شد.
توضیح اینکه: امیر محمد چکنی و شایان آزاده دوتن از اعضای کمیته ورزشی مثبت آرمان جهت برگزاری هرچه باشکوهتر این رویداد نقش موثری داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی