برگزاری ششمین و آخرین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، ششمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی با عنوان «هنر با هم بودن» را به صورت حضوری برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کمیته فرهنگی جوانی جمعیت در راستای افزایش مهارت ها و توانمندسازی و رشد فردی، اقدام به برگزاری سلسله نشست هایی برای استادان با اخذ امتیاز فرهنگی و با حضور متخصصان حوزه سلامت روان کرده است.
بر همین اساس ششمین و آخرین جلسه با عنوان «هنر با هم بودن» با تدریس مجید مردی روانشناس و مشاور، سه شنبه 26 دی 1402 از ساعت 12 تا 14 به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد.
در این کارگاه در خصوص تعریف عشق و انواع الگوهای رفتاری تجربه عشق و هفت گفتگوی عاشقانه برای ایجاد صمیمیت بیشتر بین زوجین سخنانی ارائه شد و در انتها به سوالات حاضران در خصوص موضوعات مطرح شده، پاسخ داده شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی