برگزاری پنجمین جلسه کانون توسعه مدیران میانی معاونت توسعه و بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران

پنجمین جلسه کانون توسعه مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با رویکرد «برنامه توسعه فردی به‌منظور تعیین نیازهای آموزشی»، در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در ادامه برگزاری کانون‌های توسعه مدیران معاونت توسعه پنجمین جلسه کانون توسعه مدیران معاونت توسعه با رویکرد برنامه توسعه فردی به‌منظور تعیین نیازهای آموزشی، 20  مهر ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲ در سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیران میانی معاون توسعه و بیمارستان ها برگزار شد.
در این ارزیابی با استفاده از ابزارهایی از قبیل کار تیمی، شایستگی های رفتاری و عمومی مدیران مورد سنجش قرار گرفته و نقاط قوت و قابل‌بهبود تعیین می‌شود.
سپس بر اساس گزارش‌های بازخورد، برنامه توسعه فردی، مهارتی، به‌منظور هدفمندکردن تدوین محتواهای آموزشی اختصاصی هر فرد تعیین می شود.
الهام علی

الهام علی