تقدیر کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته از مراجعه‌کننده کوشا در شهرستان اسلامشهر

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته در راستای تشویق مراجعین برای رعایت رژیم غذایی جوایزی در یک مراسم کوچک از یکی از مراجعین مرکز خود تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، تغذیه سالم شرط اساسی سلامت انسان است. محققین علوم بالینی به این نتیجه رسیده‌اند که در دنیای پیشرفته امروزی بین برنامه غذایی افراد و بسیاری بیماری‌ها من‌جمله قلبی عروقی، دیابت، پرفشاری خون، سرطان‌ها و ... ارتباط گسترده‌ای وجود دارد. بنابراین پیروی از یک رژیم غذایی صحیح که کفایت و تنوع غذایی لازم را داشته باشد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با توجه به نقش کارشناسان تغذیه در ایجاد این زندگی سالم در بین آحاد جامعه و تلاش برای تحقق این امر، زهرا وفایی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته در راستای تشویق مراجعین به‌منظور رعایت رژیم غذایی جوایزی تعیین کرد که در صورت نیل به هدف معین به بیماران اهدا شود. در اولین دوره برگزاری این برنامه این جایزه به محمد بلوچ قرایی، نوجوان ۱۶ ساله تعلق گرفت که موفق شده بود تا از وزن ۹۷ کیلوگرم طی یک سال به وزن ۷۱ کیلوگرم برسد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی