تیم مدیریت ایمنی بیمار بیمارستان سینا از بخش های درمانی و اداری بازدید کرد

بازدید تیم مدیریتی ایمنی بیمار با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، مهندس داود پناهی، مدیربیمارستان، مینا نجفی، مدیر پرستاری، زهرا خادمیان، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار چهارشنبه 11 مرداد از بخش های میزراه یک، میزرا دو، پیوند کلیه، واحد سنگ شکن و درآمد و ترخیص انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، هدف از این بازدید ارتقا ایمنی بیمار و تعهد مدیران ارشد و کارکنان نسبت به ایمنی بیماران  و افزایش رضایت مندی بیماران و رفع مشکلات درمانی در این بخش ها و واحدها بود.
در این بازدید که در محیطی صمیمانه انجام پذیرفت هر یک از کارکنان بخش ها به بیان مشکلات موجود و پیشنهاداتی در راستای بهبود آن پرداختند و بازدید کنندگان به طور مستقیم در جریان روند کار در بخش ها قرار گرفتند.
در پایان راهکارهای پیشنهادی برای رفع معضلات و چالش‌ها در جلسه ای مورد بررسی قرار گرفت.

فاطمه صدراپور

فاطمه صدراپور