دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری، در ابلاغی، دکتر لیلا آزادبخت را به سمت سرپرست اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.

خبر انتصاب دکتر لیلا آزادبخت به سمت سرپرست اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر لیلا آزاد بخت,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، متن ابلاغ به شرح زیر است:
با عنایت به تعهد و توانمندی سرکارعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست اداره انتشارات دانشگاه منصوب می شوید. امید است در راستای ارتقای علمی دانشگاه در انتشار منابع و کتب علمی با برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی مستمر و با بهره گیری از همه ظرفیت های دانشگاه و اجرای مصوبات شورای انتشارات دانشگاه، زمینه تشویق و ترغیب اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه در ارتقای انتشارات دانشگاه فراهم شود.
توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده