دوره جامع اقتصاد سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره جامع اقتصاد سلامت را در ۱۰ جلسه در بستر اسکای روم برگزار می کند. در هر جلسه یکی از مفاهیم" اقتصاد سلامت و ارزشیابی اقتصادی" به صورت کاربردی تدریس می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این دوره با تدریس استاد برجسته این حوزه دکتر علی اکبری ساری، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
برای ثبت نام و شرکت در دوره جامع ۱۰ جلسه ای اقتصاد سلامت  مبلغ ۲۷۰ هزار تومان را به شماره حساب زیر واریز کنید و رسید  پرداخت را هم در این فرم آپلود  و هم در تلگرام به آیدی @Management_association_admin بفرستید تا در کانال تلگرامی دوره عضو شوید.
همچنین در صورت ثبت نام گروهی ۳ نفر به بالا هزینه ثبت نام برای هر نفر با تخفیف مقدار ۲۳۰ هزار تومان خواهد بود.در این صورت قبل از پرداخت ابتدا با ادمین هماهنگ کرده و سپس اقدام به پرداخت وجه کنید.
شماره کارت :
6037-9974-0305-4977