رونمایی از وب سایت جدید دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در راستای طرح یکپارچه سازی وب سایت های دانشگاه علوم پزشکی تهران، وب سایت جدید دانشکده طب ایرانی فعالیت خود را آغاز کرد.

رونمایی از وب سایت جدید دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، وب سایت جدید دانشکده طب ایرانی با هدف ایجاد بستری کارآمدتر، جامع تر و وزین تر برای ارائه اخبار، اطلاعات، دستاوردها و راهبردهای دانشکده و معرفی فعالیت ها و ظرفیت های آن به مخاطبان و در راستای طرح یکپارچه سازی وب سایت های دانشگاه علوم پزشکی تهران، جایگزین سایت پیشین دانشکده شد.

از آنجایی که بهره گیری از امکانات روزآمد برای ارائه هر چه بهتر خدمات و اطلاعات و برقراری ارتباط با مخاطبان از ضروریات امروز است، دانشکده طب ایرانی کوشیده است هم سو با رویکردها، اهداف و رسالت های دانشکده، از ابزارهای نوین برای ارائه دستاوردهای علمی، فرآیندهای آموزشی و خدمات درمانی خود بهره گیرد.

بی شک تلاش دانشکده طب ایرانی بر آن است که در این مسیر گام های بلندتری بردارد و نمودی در شأن  جایگاه این دانشکده داشته باشد.

خاطره  فهیمی

خاطره فهیمی