فراخوان برگزاری تور یک روزه دوچرخه سواری ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی، در نظر دارد تور یک روزه دوچرخه سواری را ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد تور یک روزه دوچرخه سواری ویژه پسران به مقصد دریاچه خلیج فارس به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی را روز پنجشنبه 20 مهرماه 1402 برگزار کند.
مهلت ثبت نام برای شرکت در این برنامه تا روز سه شنبه 18 مهر 1402 تعیین شده و به دلیل ظرفیت محدود اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام کنند.
توضیح اینکه، زمان حرکت از ساعت 14:30 از مقابل درب کوی پسران خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران و شروع برنامه دوچرخه سواری از ساعت 16 در محل دریاچه خلیج فارس است.
علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام، اینجا کلیک کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 42910308-021 تماس بگیرند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی