فراخوان برگزاری جشنواره ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، با توجه به اهمیت نقش ورزش و ترویج شور و نشاط، به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی در خصوص رشته های ورزشی در این جشنواره گفت: این دوره از مسابقات شامل 12 رشته ورزشی ویژه دختران و پسران که شامل: فوتبال گل کوچک، والیبال دو نفره، بسکتبال سه نفره، دارت، بازی های  فکری، آمادگی جسمانی، طناب کشی، طناب زنی، روپایی، داژبال، فریزبی و فوتبال رومیزی است.
وی افزود: هدف از برگزاری جشنواره، گسترش فرهنگ حرکت و ورزش، افزایش نشاط و علاقه مندی به انجام فعالیت های ورزشی و رقابت های سالم در بین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند، از تاریخ 22 مهر 1402 برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 42910308 تماس برقرار کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی