مدیر امور دانشجویی از پرداخت وام اربعین حسینی (ع) ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد

مهندس فرشاد میرزائی مدیر امور دانشجویی از امکان تسهیلات ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ثبت نام و اعزام به عتبات عالیات در اربعین حسین (ع) سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس میرزائی گفت: مبلغ تسهیلات وام پیاده روی اربعین چهل میلیون ریال است و دانشجویان متقاضی وام می توانند از 21 تا 27 مردادماه 1402 با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت نام کنند.
وی افزود: سپردن تعهد محضری و تاییدیه ثبت نام در سامانه سماح سازمان حج و زیارت الزامی است و دانشجویان توجه داشته باشند که در هر مقطع تحصیلی فقط می توانند یک نوبت از این تسهیلات بهره مند شوند.
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همچنین تکمیل ثبت نام در پرتال و پرینت فرم درخواست به همراه امضای دانشجو و تکمیل فرم تعهد، مهر و امضای دانشکده محل تحصیل و در نهایت تحویل به اداره رفاه دانشجویان در ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه را الزامی دانست.
توضیح اینکه، درخواست هایی که بعد از تاریخ (21 تا 27 مردادماه) ارسال شود، هیچگونه اقدامی ندارد.
فرم تعهد را اینجا دریافت کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی