معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته دفاع مقدس و آغاز جنگ تحمیلی را گرامی داشت

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی سالروز آغاز هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق و هفته دفاع مقدس را گرامی داشت و برای همه رزمندگان و بازماندگان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون کرد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:
هفته دفاع مقدس هرساله یادآور مجاهدت‌های جوانان و نیروهای جهادی و انقلابی بزرگی است که در عرصه دفاع از خاک میهن اسلامی، با اهدای جان و مال، معنی مقاومت، غیرت و دفاع از عقیده را معنای دیگر بخشیدند. جهان در تاریخ جنگ‌های فراوان و پرشمارش، کمتر ملتی را دیده است که تا این حد هشت سال استوار، برای عقیده، ایمان، خاک و میهن بجنگد و آن‌ را پاسداری کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از خداوند متعال و روح والای شهیدان کربلا و شهیدان اسلام و ایران، سلامتی، عاقبت‌به‌خیری و برکت در زندگی و سودمندی لحظات عمر را برای رهبر فرزانه انقلاب، رزمندگان، جانبازان و آزادگان سرافراز، خانواده‌های معززشان، ملت فهیم و دلاور و تمام کسانی که در راه آبادانی و سرافرازی و توسعه ایران گام برمی‌دارند، مسئلت دارم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه