نشست تخصصی وقف و سلامت با حضور معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست تخصصی وقف و سلامت هم‌زمان با هفته وقف در آستان مقدس امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، نشست تخصصی وقف و سلامت عصر سه‌شنبه 18 مهر 1402 با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، حجت‌الاسلام احمد شرفخانی رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و حجت الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در آستان مقدس امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) برگزار شد.
این نشست تخصصی به‌منظور تقدیر و قدردانی از مسئولان سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در راستای ارائه خدمات به سازمان‌های دیگر و همکاری‌های مخلصانه صورت گرفت.
دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در همایش تخصصی وقف و سلامت از خدمات ماندگار حجت‌الاسلام احمد شرفخانی رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اهدا لوح تقدیر قدردانی کرد.

الهام علی

الهام علی