پیام تبریک مدیر بیمارستان سینا به مناسبت روز کارمند

مهندس داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا در پیامی 4 شهریورماه روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشک تهران، بیمارستان سینا، متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بیمارستان از واحدها و بخش هایی تشکیل شده که هر یک در کنار هم، همچون یک خانواده منسجم در راستای پیشبرد اهداف بلند آن مرکز درمانی نقش اساسی دارند و کارمندان نیز در این خانواده نقش به سزایی را ایفا می کنند. آنان که با تعهد و در نهایت بردباری در تلاشند تا با انجام وظیفه مطلوب و تکریم و پاسخگویی به موقع ارباب رجوع، رضایت خاطر  او را فراهم آورند. و بنده بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت رادمردی های شهیدان رجایی و باهنر، سومین روز از هفته دولت را که به نام روز کارمند نامگذاری شده است خدمت کارمندان خدوم دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه همکاران بیمارستان سینا تبریک و تهینت عرض نمایم و از خداوند متعال توفیق خدمت به خلق را برای این عزیزان خواستارم.

مهندس داود پناهی
مدیر بیمارستان سینا