پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت سالروز رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن و امام رضا علیه السلام

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی سالروز رحلت آخرین فرستاده خدا حضرت محمد(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
روزهای پایانی ماه صفر ایام حزن و اندوه محبان پیامبر نور و رحمت (ص) و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
۲۸ ماه صفر سالروز رحلت سید انبیاء و برترین آفریده خدا حضرت محمد مصطفی (ص) می باشد. وجود مقدسی که خداوند متعال تمام جهان را به یمن او و عترت پاکش آفرید و نور ایشان، اول مخلوق خداوند است. پیامبری که خداوند حکیم بارها در قرآن کریم او را ستود.
در شب رحلت خاتم انبیا (ص) فرشتگان عرش می گریند. عاشقانش با چشمانی اشک آلود، مرثیه غم می سرایند. ما نیز در شب رحلت آسمانی اش در سوگ می نشینیم. همچنین قلب اندوهگینمان در عزای شهادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی (ع) و آفتاب هشتم امامت، حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، دیدار و شفاعتشان را در قیامت مى طلبد تا طعم بخشندگى شان را دریابیم.
رحلت ملکوتی پیامبر صلح حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت کریم آل طه امام حسن مجتبی (ع) و شهادت هشتمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت علی بن موسی الرضا (ع) را به پیشگاه حضرت ولی امر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظلله العالی)، دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت عرض می نمایم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه